Advanced search
Add to list

Het repliekrecht van partijen op het advies/de conclusie van het Openbaar Ministerie: een verkenning van de nieuwe wettelijke regeling

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Van Damme, Kurt. “Het Repliekrecht van Partijen Op Het Advies/de Conclusie van Het Openbaar Ministerie: Een Verkenning van de Nieuwe Wettelijke Regeling.” ALGEMEEN JURIDISCH TIJDSCHRIFT, 2001, pp. 713–17.
APA
Van Damme, K. (2001). Het repliekrecht van partijen op het advies/de conclusie van het Openbaar Ministerie: een verkenning van de nieuwe wettelijke regeling. ALGEMEEN JURIDISCH TIJDSCHRIFT, 713–717.
Chicago author-date
Van Damme, Kurt. 2001. “Het Repliekrecht van Partijen Op Het Advies/de Conclusie van Het Openbaar Ministerie: Een Verkenning van de Nieuwe Wettelijke Regeling.” ALGEMEEN JURIDISCH TIJDSCHRIFT, 713–17.
Chicago author-date (all authors)
Van Damme, Kurt. 2001. “Het Repliekrecht van Partijen Op Het Advies/de Conclusie van Het Openbaar Ministerie: Een Verkenning van de Nieuwe Wettelijke Regeling.” ALGEMEEN JURIDISCH TIJDSCHRIFT: 713–717.
Vancouver
1.
Van Damme K. Het repliekrecht van partijen op het advies/de conclusie van het Openbaar Ministerie: een verkenning van de nieuwe wettelijke regeling. ALGEMEEN JURIDISCH TIJDSCHRIFT. 2001;713–7.
IEEE
[1]
K. Van Damme, “Het repliekrecht van partijen op het advies/de conclusie van het Openbaar Ministerie: een verkenning van de nieuwe wettelijke regeling,” ALGEMEEN JURIDISCH TIJDSCHRIFT, pp. 713–717, 2001.
@article{137318,
 author    = {{Van Damme, Kurt}},
 journal   = {{ALGEMEEN JURIDISCH TIJDSCHRIFT}},
 language   = {{dut}},
 pages    = {{713--717}},
 title    = {{Het repliekrecht van partijen op het advies/de conclusie van het Openbaar Ministerie: een verkenning van de nieuwe wettelijke regeling}},
 year     = {{2001}},
}