Advanced search

Overzicht van het burgerlijk recht: een globaal overzicht van het burgerlijk recht, aangevuld met een algemene theorie over het recht, het burgerlijk procesrecht en strafprocesrecht

Roger De Corte (UGent)
(2001)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
De Corte, Roger. 2001. Overzicht Van Het Burgerlijk Recht: Een Globaal Overzicht Van Het Burgerlijk Recht, Aangevuld Met Een Algemene Theorie over Het Recht, Het Burgerlijk Procesrecht En Strafprocesrecht. Gent: Mys & Breesch.
APA
De Corte, Roger. (2001). Overzicht van het burgerlijk recht: een globaal overzicht van het burgerlijk recht, aangevuld met een algemene theorie over het recht, het burgerlijk procesrecht en strafprocesrecht. Gent: Mys & Breesch.
Vancouver
1.
De Corte R. Overzicht van het burgerlijk recht: een globaal overzicht van het burgerlijk recht, aangevuld met een algemene theorie over het recht, het burgerlijk procesrecht en strafprocesrecht. Gent: Mys & Breesch; 2001.
MLA
De Corte, Roger. Overzicht Van Het Burgerlijk Recht: Een Globaal Overzicht Van Het Burgerlijk Recht, Aangevuld Met Een Algemene Theorie over Het Recht, Het Burgerlijk Procesrecht En Strafprocesrecht. Gent: Mys & Breesch, 2001. Print.
@book{137214,
 author    = {De Corte, Roger},
 isbn     = {9054624388},
 language   = {dut},
 pages    = {625},
 publisher  = {Mys \& Breesch},
 title    = {Overzicht van het burgerlijk recht: een globaal overzicht van het burgerlijk recht, aangevuld met een algemene theorie over het recht, het burgerlijk procesrecht en strafprocesrecht},
 year     = {2001},
}