Advanced search

Een sterkte-zwakte analyse van het voorontwerp van wet betreffende de bescherming van werknemers tegen geweld, pesterijen en ongewenst seksueel gedrag op het werk

Patrick Humblet (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Humblet, Patrick. 2001. “Een Sterkte-zwakte Analyse Van Het Voorontwerp Van Wet Betreffende De Bescherming Van Werknemers Tegen Geweld, Pesterijen En Ongewenst Seksueel Gedrag Op Het Werk.” Nieuwsbrief Arbeidsveiligheid 19.
APA
Humblet, P. (2001). Een sterkte-zwakte analyse van het voorontwerp van wet betreffende de bescherming van werknemers tegen geweld, pesterijen en ongewenst seksueel gedrag op het werk. NIEUWSBRIEF ARBEIDSVEILIGHEID, 19.
Vancouver
1.
Humblet P. Een sterkte-zwakte analyse van het voorontwerp van wet betreffende de bescherming van werknemers tegen geweld, pesterijen en ongewenst seksueel gedrag op het werk. NIEUWSBRIEF ARBEIDSVEILIGHEID. 2001;19.
MLA
Humblet, Patrick. “Een Sterkte-zwakte Analyse Van Het Voorontwerp Van Wet Betreffende De Bescherming Van Werknemers Tegen Geweld, Pesterijen En Ongewenst Seksueel Gedrag Op Het Werk.” NIEUWSBRIEF ARBEIDSVEILIGHEID 19 (2001): n. pag. Print.
@article{136803,
 author    = {Humblet, Patrick},
 issn     = {1378-8450},
 journal   = {NIEUWSBRIEF ARBEIDSVEILIGHEID},
 language   = {dut},
 title    = {Een sterkte-zwakte analyse van het voorontwerp van wet betreffende de bescherming van werknemers tegen geweld, pesterijen en ongewenst seksueel gedrag op het werk},
 volume    = {19},
 year     = {2001},
}