Advanced search

Gelijk loon voor mannen en vrouwen: denkpistes voor een betere bestrijding van geslachtsdiscriminatie

Patrick Humblet (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Humblet, Patrick. 2001. “Gelijk Loon Voor Mannen En Vrouwen: Denkpistes Voor Een Betere Bestrijding Van Geslachtsdiscriminatie.” In Vrouwen En Mannen in België, Naar Een Egalitaire Samenleving, 57–61. Brussel: Ministerie van Tewerkstelling en Arbeid. Directie van de gelijke kansen.
APA
Humblet, P. (2001). Gelijk loon voor mannen en vrouwen: denkpistes voor een betere bestrijding van geslachtsdiscriminatie. Vrouwen en mannen in België, naar een egalitaire samenleving (pp. 57–61). Brussel: Ministerie van Tewerkstelling en Arbeid. Directie van de gelijke kansen.
Vancouver
1.
Humblet P. Gelijk loon voor mannen en vrouwen: denkpistes voor een betere bestrijding van geslachtsdiscriminatie. Vrouwen en mannen in België, naar een egalitaire samenleving. Brussel: Ministerie van Tewerkstelling en Arbeid. Directie van de gelijke kansen; 2001. p. 57–61.
MLA
Humblet, Patrick. “Gelijk Loon Voor Mannen En Vrouwen: Denkpistes Voor Een Betere Bestrijding Van Geslachtsdiscriminatie.” Vrouwen En Mannen in België, Naar Een Egalitaire Samenleving. Brussel: Ministerie van Tewerkstelling en Arbeid. Directie van de gelijke kansen, 2001. 57–61. Print.
@incollection{136793,
 author    = {Humblet, Patrick},
 booktitle  = {Vrouwen en mannen in Belgi{\"e}, naar een egalitaire samenleving},
 isbn     = {N/A},
 language   = {dut},
 pages    = {57--61},
 publisher  = {Ministerie van Tewerkstelling en Arbeid. Directie van de gelijke kansen},
 title    = {Gelijk loon voor mannen en vrouwen: denkpistes voor een betere bestrijding van geslachtsdiscriminatie},
 year     = {2001},
}