Advanced search
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Meese, Joachim. 2001. “De Wet Van 28 Maart 2000 Tot Invoeging Van Een Procedure Van Onmiddellijke Verschijning.” In De Procedure Van Onmiddellijke Verschijning in Strafzaken. De Nieuwe Notariswet. De Vennootschapwetgeving Na Invoering Van Het Wetboek Vennootschappen: Niets Nieuws Onder De Zon? Het Nieuwe Decreet Houdende Organisatie Van De Ruimtelijke Ordening. Procederen Voor Het Nieuw Europees Hof Voor De Rechten Van De Mens, 6:1–28. Antwerpen: Kluwer Rechtswetenschappen.
APA
Meese, Joachim. (2001). De wet van 28 maart 2000 tot invoeging van een procedure van onmiddellijke verschijning. De procedure van onmiddellijke verschijning in strafzaken. De nieuwe notariswet. De vennootschapwetgeving na invoering van het wetboek vennootschappen: niets nieuws onder de zon? Het nieuwe decreet houdende organisatie van de ruimtelijke ordening. Procederen voor het nieuw Europees hof voor de rechten van de mens (Vol. 6, pp. 1–28). Antwerpen: Kluwer Rechtswetenschappen.
Vancouver
1.
Meese J. De wet van 28 maart 2000 tot invoeging van een procedure van onmiddellijke verschijning. De procedure van onmiddellijke verschijning in strafzaken. De nieuwe notariswet. De vennootschapwetgeving na invoering van het wetboek vennootschappen: niets nieuws onder de zon? Het nieuwe decreet houdende organisatie van de ruimtelijke ordening. Procederen voor het nieuw Europees hof voor de rechten van de mens. Antwerpen: Kluwer Rechtswetenschappen; 2001. p. 1–28.
MLA
Meese, Joachim. “De Wet Van 28 Maart 2000 Tot Invoeging Van Een Procedure Van Onmiddellijke Verschijning.” De Procedure Van Onmiddellijke Verschijning in Strafzaken. De Nieuwe Notariswet. De Vennootschapwetgeving Na Invoering Van Het Wetboek Vennootschappen: Niets Nieuws Onder De Zon? Het Nieuwe Decreet Houdende Organisatie Van De Ruimtelijke Ordening. Procederen Voor Het Nieuw Europees Hof Voor De Rechten Van De Mens. Vol. 6. Antwerpen: Kluwer Rechtswetenschappen, 2001. 1–28. Print.
@incollection{136627,
 author    = {Meese, Joachim},
 booktitle  = {De procedure van onmiddellijke verschijning in strafzaken. De nieuwe notariswet. De vennootschapwetgeving na invoering van het wetboek vennootschappen: niets nieuws onder de zon? Het nieuwe decreet houdende organisatie van de ruimtelijke ordening. Procederen voor het nieuw Europees hof voor de rechten van de mens},
 isbn     = {9055838152},
 language   = {dut},
 pages    = {1--28},
 publisher  = {Kluwer Rechtswetenschappen},
 series    = {Gandaius actueel},
 title    = {De wet van 28 maart 2000 tot invoeging van een procedure van onmiddellijke verschijning},
 volume    = {6},
 year     = {2001},
}