Advanced search

De wettelijke termijnregeling voor de betwisting van het vaderschap van de echtgenoot geconfronteerd met het gelijkheidsbeginsel

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Verschelden, Gerd. 2001. “De Wettelijke Termijnregeling Voor De Betwisting Van Het Vaderschap Van De Echtgenoot Geconfronteerd Met Het Gelijkheidsbeginsel.” Tijdschrift Voor Belgisch Burgerlijk Recht = Revue Generale De Droit Civil Belge: 362–379.
APA
Verschelden, Gerd. (2001). De wettelijke termijnregeling voor de betwisting van het vaderschap van de echtgenoot geconfronteerd met het gelijkheidsbeginsel. TIJDSCHRIFT VOOR BELGISCH BURGERLIJK RECHT = REVUE GENERALE DE DROIT CIVIL BELGE, 362–379.
Vancouver
1.
Verschelden G. De wettelijke termijnregeling voor de betwisting van het vaderschap van de echtgenoot geconfronteerd met het gelijkheidsbeginsel. TIJDSCHRIFT VOOR BELGISCH BURGERLIJK RECHT = REVUE GENERALE DE DROIT CIVIL BELGE. 2001;362–79.
MLA
Verschelden, Gerd. “De Wettelijke Termijnregeling Voor De Betwisting Van Het Vaderschap Van De Echtgenoot Geconfronteerd Met Het Gelijkheidsbeginsel.” TIJDSCHRIFT VOOR BELGISCH BURGERLIJK RECHT = REVUE GENERALE DE DROIT CIVIL BELGE (2001): 362–379. Print.
@article{136377,
 author    = {Verschelden, Gerd},
 issn     = {0775-2814},
 journal   = {TIJDSCHRIFT VOOR BELGISCH BURGERLIJK RECHT = REVUE GENERALE DE DROIT CIVIL BELGE},
 language   = {dut},
 pages    = {362--379},
 title    = {De wettelijke termijnregeling voor de betwisting van het vaderschap van de echtgenoot geconfronteerd met het gelijkheidsbeginsel},
 year     = {2001},
}