Advanced search

Werken aan integratie. Het minderheden- en onderwijsbeleid in Vlaanderen en de Franse Gemeenschap van België vergeleken. Uitgeverij Acco, Leuven/Amersfoort. Minderheden in de Samenleving, 11, 2001, 212 p.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Verlot, Marcel. “Werken Aan Integratie. Het Minderheden- En Onderwijsbeleid in Vlaanderen En De Franse Gemeenschap Van België Vergeleken. Uitgeverij Acco, Leuven/Amersfoort. Minderheden in De Samenleving, 11, 2001, 212 P.”
APA
Verlot, M. (n.d.). Werken aan integratie. Het minderheden- en onderwijsbeleid in Vlaanderen en de Franse Gemeenschap van België vergeleken. Uitgeverij Acco, Leuven/Amersfoort. Minderheden in de Samenleving, 11, 2001, 212 p.
Vancouver
1.
Verlot M. Werken aan integratie. Het minderheden- en onderwijsbeleid in Vlaanderen en de Franse Gemeenschap van België vergeleken. Uitgeverij Acco, Leuven/Amersfoort. Minderheden in de Samenleving, 11, 2001, 212 p.
MLA
Verlot, Marcel. “Werken Aan Integratie. Het Minderheden- En Onderwijsbeleid in Vlaanderen En De Franse Gemeenschap Van België Vergeleken. Uitgeverij Acco, Leuven/Amersfoort. Minderheden in De Samenleving, 11, 2001, 212 P.” n. pag. Print.
@misc{136093,
 author    = {Verlot, Marcel},
 language   = {dut},
 title    = {Werken aan integratie. Het minderheden- en onderwijsbeleid in Vlaanderen en de Franse Gemeenschap van België vergeleken. Uitgeverij Acco, Leuven/Amersfoort. Minderheden in de Samenleving, 11, 2001, 212 p.},
}