Advanced search

Pluricentrische talen in vertaling: verslag van een enquête onder medewerkers aan de Zweedse en de Nederlandse vertaalafdelingen van de EU. Laureys G. (red.), Van Babel naar Brussel - en retour? Een bundel over taalvariatie en identiteit

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Bijvoet, Cornelia. 2001. “Pluricentrische Talen in Vertaling: Verslag Van Een Enquête Onder Medewerkers Aan De Zweedse En De Nederlandse Vertaalafdelingen Van De EU. Laureys G. (red.), Van Babel Naar Brussel - En Retour? Een Bundel over Taalvariatie En Identiteit.” Spiegel Historiael (bussum).
APA
Bijvoet, C. (2001). Pluricentrische talen in vertaling: verslag van een enquête onder medewerkers aan de Zweedse en de Nederlandse vertaalafdelingen van de EU. Laureys G. (red.), Van Babel naar Brussel - en retour? Een bundel over taalvariatie en identiteit. SPIEGEL HISTORIAEL (BUSSUM).
Vancouver
1.
Bijvoet C. Pluricentrische talen in vertaling: verslag van een enquête onder medewerkers aan de Zweedse en de Nederlandse vertaalafdelingen van de EU. Laureys G. (red.), Van Babel naar Brussel - en retour? Een bundel over taalvariatie en identiteit. SPIEGEL HISTORIAEL (BUSSUM). 2001. p. 177–215.
MLA
Bijvoet, Cornelia. “Pluricentrische Talen in Vertaling: Verslag Van Een Enquête Onder Medewerkers Aan De Zweedse En De Nederlandse Vertaalafdelingen Van De EU. Laureys G. (red.), Van Babel Naar Brussel - En Retour? Een Bundel over Taalvariatie En Identiteit.” SPIEGEL HISTORIAEL (BUSSUM) 2001 : 177–215. Print.
@misc{135757,
 author    = {Bijvoet, Cornelia},
 issn     = {0038-7487},
 language   = {dut},
 pages    = {177--215},
 series    = {SPIEGEL HISTORIAEL (BUSSUM)},
 title    = {Pluricentrische talen in vertaling: verslag van een enqu{\^e}te onder medewerkers aan de Zweedse en de Nederlandse vertaalafdelingen van de EU. Laureys G. (red.), Van Babel naar Brussel - en retour? Een bundel over taalvariatie en identiteit},
 volume    = {41},
 year     = {2001},
}