Advanced search

Een completer overzicht van Minnes avontuurlijke bokkesprongen: onbekende verhalen van Richard Minne in het Gentse universiteitsarchief.

Yves T'Sjoen (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
T’Sjoen, Yves. 2001. “Een Completer Overzicht Van Minnes Avontuurlijke Bokkesprongen: Onbekende Verhalen Van Richard Minne in Het Gentse Universiteitsarchief.” In De Steigers <www.booncentrum.be> (1).
APA
T’Sjoen, Y. (2001). Een completer overzicht van Minnes avontuurlijke bokkesprongen: onbekende verhalen van Richard Minne in het Gentse universiteitsarchief. In de steigers <www.booncentrum.be>, (1).
Vancouver
1.
T’Sjoen Y. Een completer overzicht van Minnes avontuurlijke bokkesprongen: onbekende verhalen van Richard Minne in het Gentse universiteitsarchief. In de steigers <www.booncentrum.be> 2001;(1).
MLA
T’Sjoen, Yves. “Een Completer Overzicht Van Minnes Avontuurlijke Bokkesprongen: Onbekende Verhalen Van Richard Minne in Het Gentse Universiteitsarchief.” In de steigers <www.booncentrum.be> 1 (2001): n. pag. Print.
@article{135622,
 author    = {T'Sjoen, Yves},
 issn     = {N/A},
 journal   = {In de steigers <www.booncentrum.be>},
 language   = {dut},
 number    = {1},
 title    = {Een completer overzicht van Minnes avontuurlijke bokkesprongen: onbekende verhalen van Richard Minne in het Gentse universiteitsarchief.},
 year     = {2001},
}