Advanced search
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Coigneau, Dirk. 2001. “Tot Babels Schande: Een Refreinfeestbundel in Het Calvinistische Brussel (1581).” In De Rhetorijcke in Vele Manieren : Lezingen Bij Het Afscheid Van Marijke Spies Als Hoogleraar Oudere Nederlandse Letterkunde Aan De Vrije Universiteit Te Amsterdam.
APA
Coigneau, D. (2001). Tot Babels schande: een refreinfeestbundel in het calvinistische Brussel (1581). De rhetorijcke in vele manieren : lezingen bij het afscheid van Marijke Spies als hoogleraar Oudere Nederlandse letterkunde aan de Vrije universiteit te Amsterdam.
Vancouver
1.
Coigneau D. Tot Babels schande: een refreinfeestbundel in het calvinistische Brussel (1581). De rhetorijcke in vele manieren : lezingen bij het afscheid van Marijke Spies als hoogleraar Oudere Nederlandse letterkunde aan de Vrije universiteit te Amsterdam. 2001.
MLA
Coigneau, Dirk. “Tot Babels Schande: Een Refreinfeestbundel in Het Calvinistische Brussel (1581).” De Rhetorijcke in Vele Manieren : Lezingen Bij Het Afscheid Van Marijke Spies Als Hoogleraar Oudere Nederlandse Letterkunde Aan De Vrije Universiteit Te Amsterdam. 2001. Print.
@incollection{135595,
 author    = {Coigneau, Dirk},
 booktitle  = {De rhetorijcke in vele manieren : lezingen bij het afscheid van Marijke Spies als hoogleraar Oudere Nederlandse letterkunde aan de Vrije universiteit te Amsterdam},
 isbn     = {N/A},
 language   = {eng},
 title    = {Tot Babels schande: een refreinfeestbundel in het calvinistische Brussel (1581).},
 year     = {2001},
}