Advanced search

Voorstelling van een Onderzoeksproject: de positie van buiten- landse docenten aan Italiaanse universiteiten tijdens de Renaissance. Een vergelijkende studie tussen Bologna, Padua en Siena

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
De Coster, Anuschka. 2000. “Voorstelling Van Een Onderzoeksproject: De Positie Van Buiten- Landse Docenten Aan Italiaanse Universiteiten Tijdens De Renaissance. Een Vergelijkende Studie Tussen Bologna, Padua En Siena.” NIEUWSBRIEF UNIVERSITEITSGESCHIEDENIS = LETTRE D’INFORMATION SUR L'HISTOIRE DES UNIVERSITES 2: 17–21.
APA
De Coster, A. (2000). Voorstelling van een Onderzoeksproject: de positie van buiten- landse docenten aan Italiaanse universiteiten tijdens de Renaissance. Een vergelijkende studie tussen Bologna, Padua en Siena. NIEUWSBRIEF UNIVERSITEITSGESCHIEDENIS = LETTRE D’INFORMATION SUR L'HISTOIRE DES UNIVERSITES, 2, 17–21.
Vancouver
1.
De Coster A. Voorstelling van een Onderzoeksproject: de positie van buiten- landse docenten aan Italiaanse universiteiten tijdens de Renaissance. Een vergelijkende studie tussen Bologna, Padua en Siena. NIEUWSBRIEF UNIVERSITEITSGESCHIEDENIS = LETTRE D’INFORMATION SUR L'HISTOIRE DES UNIVERSITES. 2000;2:17–21.
MLA
De Coster, Anuschka. “Voorstelling Van Een Onderzoeksproject: De Positie Van Buiten- Landse Docenten Aan Italiaanse Universiteiten Tijdens De Renaissance. Een Vergelijkende Studie Tussen Bologna, Padua En Siena.” NIEUWSBRIEF UNIVERSITEITSGESCHIEDENIS = LETTRE D’INFORMATION SUR L'HISTOIRE DES UNIVERSITES 2 (2000): 17–21. Print.
@article{135340,
 author    = {De Coster, Anuschka},
 issn     = {1383-794X},
 journal   = {NIEUWSBRIEF UNIVERSITEITSGESCHIEDENIS = LETTRE D'INFORMATION SUR L'HISTOIRE DES UNIVERSITES},
 language   = {dut},
 pages    = {17--21},
 title    = {Voorstelling van een Onderzoeksproject: de positie van buiten- landse docenten aan Italiaanse universiteiten tijdens de Renaissance. Een vergelijkende studie tussen Bologna, Padua en Siena},
 volume    = {2},
 year     = {2000},
}