Ghent University Academic Bibliography

Advanced

De zogenaamde collectie 'De Bast'. Twintig eeuwen muntgeschiedenis in de collectie van de Gentse universiteitsbibliotheek. (met medewerking en bijdragen van Herbert Verreth en Gilbert De Wilde).

Koenraad Verboven UGent, Herbert Verreth and G DE WILDE (2001)
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
book
publication status
published
subject
pages
II, 100 p. pages
publisher
Universiteitsbibliotheek
place of publication
Gent
ISBN
N/A
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
B1
id
135240
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-135240
date created
2004-01-14 13:37:00
date last changed
2017-01-02 09:54:24
@book{135240,
 author    = {Verboven, Koenraad and Verreth, Herbert and DE WILDE, G},
 isbn     = {N/A},
 language   = {dut},
 pages    = {II, 100 p.},
 publisher  = {Universiteitsbibliotheek},
 title    = {De zogenaamde collectie 'De Bast'. Twintig eeuwen muntgeschiedenis in de collectie van de Gentse universiteitsbibliotheek. (met medewerking en bijdragen van Herbert Verreth en Gilbert De Wilde).},
 year     = {2001},
}

Chicago
Verboven, Koenraad, Herbert Verreth, and G DE WILDE. 2001. De Zogenaamde Collectie “De Bast”. Twintig Eeuwen Muntgeschiedenis in De Collectie Van De Gentse Universiteitsbibliotheek. (met Medewerking En Bijdragen Van Herbert Verreth En Gilbert De Wilde). Gent: Universiteitsbibliotheek.
APA
Verboven, Koenraad, Verreth, H., & DE WILDE, G. (2001). De zogenaamde collectie “De Bast”. Twintig eeuwen muntgeschiedenis in de collectie van de Gentse universiteitsbibliotheek. (met medewerking en bijdragen van Herbert Verreth en Gilbert De Wilde). Gent: Universiteitsbibliotheek.
Vancouver
1.
Verboven K, Verreth H, DE WILDE G. De zogenaamde collectie “De Bast”. Twintig eeuwen muntgeschiedenis in de collectie van de Gentse universiteitsbibliotheek. (met medewerking en bijdragen van Herbert Verreth en Gilbert De Wilde). Gent: Universiteitsbibliotheek; 2001.
MLA
Verboven, Koenraad, Herbert Verreth, and G DE WILDE. De Zogenaamde Collectie “De Bast”. Twintig Eeuwen Muntgeschiedenis in De Collectie Van De Gentse Universiteitsbibliotheek. (met Medewerking En Bijdragen Van Herbert Verreth En Gilbert De Wilde). Gent: Universiteitsbibliotheek, 2001. Print.