Advanced search

De zogenaamde collectie 'De Bast'. Twintig eeuwen muntgeschiedenis in de collectie van de Gentse universiteitsbibliotheek. (met medewerking en bijdragen van Herbert Verreth en Gilbert De Wilde).

(2001)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Verboven, Koenraad, Herbert Verreth, and G DE WILDE. 2001. De Zogenaamde Collectie “De Bast”. Twintig Eeuwen Muntgeschiedenis in De Collectie Van De Gentse Universiteitsbibliotheek. (met Medewerking En Bijdragen Van Herbert Verreth En Gilbert De Wilde). Gent: Universiteitsbibliotheek.
APA
Verboven, Koenraad, Verreth, H., & DE WILDE, G. (2001). De zogenaamde collectie “De Bast”. Twintig eeuwen muntgeschiedenis in de collectie van de Gentse universiteitsbibliotheek. (met medewerking en bijdragen van Herbert Verreth en Gilbert De Wilde). Gent: Universiteitsbibliotheek.
Vancouver
1.
Verboven K, Verreth H, DE WILDE G. De zogenaamde collectie “De Bast”. Twintig eeuwen muntgeschiedenis in de collectie van de Gentse universiteitsbibliotheek. (met medewerking en bijdragen van Herbert Verreth en Gilbert De Wilde). Gent: Universiteitsbibliotheek; 2001.
MLA
Verboven, Koenraad, Herbert Verreth, and G DE WILDE. De Zogenaamde Collectie “De Bast”. Twintig Eeuwen Muntgeschiedenis in De Collectie Van De Gentse Universiteitsbibliotheek. (met Medewerking En Bijdragen Van Herbert Verreth En Gilbert De Wilde). Gent: Universiteitsbibliotheek, 2001. Print.
@book{135240,
 author    = {Verboven, Koenraad and Verreth, Herbert and DE WILDE, G},
 isbn     = {N/A},
 language   = {dut},
 pages    = {II, 100 p.},
 publisher  = {Universiteitsbibliotheek},
 title    = {De zogenaamde collectie 'De Bast'. Twintig eeuwen muntgeschiedenis in de collectie van de Gentse universiteitsbibliotheek. (met medewerking en bijdragen van Herbert Verreth en Gilbert De Wilde).},
 year     = {2001},
}