Advanced search

Opgravings- en collectiearchief in samenhang met archeologische verzamelingen. Problemen rond de documentatie van archeologische sporen en voorwerpen

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Monsieur, Patrick, and L BAUTERS. 2001. “Opgravings- En Collectiearchief in Samenhang Met Archeologische Verzamelingen. Problemen Rond De Documentatie Van Archeologische Sporen En Voorwerpen.” Introductie Tot Erfgoedzorg En Archieven. Antwerpen: Contactforum voor Erfgoedverenigingen - VCM.
APA
Monsieur, P., & BAUTERS, L. (2001). Opgravings- en collectiearchief in samenhang met archeologische verzamelingen. Problemen rond de documentatie van archeologische sporen en voorwerpen. Introductie tot erfgoedzorg en archieven. Antwerpen: Contactforum voor Erfgoedverenigingen - VCM.
Vancouver
1.
Monsieur P, BAUTERS L. Opgravings- en collectiearchief in samenhang met archeologische verzamelingen. Problemen rond de documentatie van archeologische sporen en voorwerpen. Introductie tot erfgoedzorg en archieven. Antwerpen: Contactforum voor Erfgoedverenigingen - VCM; 2001. p. 155–7.
MLA
Monsieur, Patrick, and L BAUTERS. “Opgravings- En Collectiearchief in Samenhang Met Archeologische Verzamelingen. Problemen Rond De Documentatie Van Archeologische Sporen En Voorwerpen.” Introductie tot erfgoedzorg en archieven 2001 : 155–157. Print.
@misc{135225,
 author    = {Monsieur, Patrick and BAUTERS, L},
 isbn     = {N/A},
 language   = {dut},
 pages    = {155--157},
 publisher  = {Contactforum voor Erfgoedverenigingen - VCM},
 series    = {Introductie tot erfgoedzorg en archieven},
 title    = {Opgravings- en collectiearchief in samenhang met archeologische verzamelingen. Problemen rond de documentatie van archeologische sporen en voorwerpen},
 year     = {2001},
}