Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Een ijzeren hek, sterk in blauwen steen gevestigd: een wandeling langs fraai hekwerk ter aflijning van de Prinses Clementinalaan en de straten van het Miljoenenkwartier.

Norbert Poulain UGent, V. Cherrette and Leen Meganck (2001)
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
misc (other)
publication status
published
subject
pages
36 pages
publisher
Stad Gent, Dienst Monumentenzorg
place of publication
Gent
ISSN
N/A
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
V
additional info
Wandelcircuit ter gelegenheid van de Open monumentendag Grondstof, stof tot nadenken. Metaal, te Gent, 9 september 2001
id
134812
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-134812
date created
2004-01-14 13:37:00
date last changed
2017-01-02 09:55:02
@misc{134812,
 author    = {Poulain, Norbert and Cherrette, V. and Meganck, Leen},
 issn     = {N/A},
 language   = {dut},
 pages    = {36},
 publisher  = {Stad Gent, Dienst Monumentenzorg},
 title    = {Een ijzeren hek, sterk in blauwen steen gevestigd: een wandeling langs fraai hekwerk ter aflijning van de Prinses Clementinalaan en de straten van het Miljoenenkwartier.},
 year     = {2001},
}

Chicago
Poulain, Norbert, V. Cherrette, and Leen Meganck. 2001. “Een Ijzeren Hek, Sterk in Blauwen Steen Gevestigd: Een Wandeling Langs Fraai Hekwerk Ter Aflijning Van De Prinses Clementinalaan En De Straten Van Het Miljoenenkwartier.” Gent: Stad Gent, Dienst Monumentenzorg.
APA
Poulain, N., Cherrette, V., & Meganck, L. (2001). Een ijzeren hek, sterk in blauwen steen gevestigd: een wandeling langs fraai hekwerk ter aflijning van de Prinses Clementinalaan en de straten van het Miljoenenkwartier. Gent: Stad Gent, Dienst Monumentenzorg.
Vancouver
1.
Poulain N, Cherrette V, Meganck L. Een ijzeren hek, sterk in blauwen steen gevestigd: een wandeling langs fraai hekwerk ter aflijning van de Prinses Clementinalaan en de straten van het Miljoenenkwartier. Gent: Stad Gent, Dienst Monumentenzorg; 2001.
MLA
Poulain, Norbert, V. Cherrette, and Leen Meganck. “Een Ijzeren Hek, Sterk in Blauwen Steen Gevestigd: Een Wandeling Langs Fraai Hekwerk Ter Aflijning Van De Prinses Clementinalaan En De Straten Van Het Miljoenenkwartier.” 2001 : n. pag. Print.