Advanced search

Een ijzeren hek, sterk in blauwen steen gevestigd: een wandeling langs fraai hekwerk ter aflijning van de Prinses Clementinalaan en de straten van het Miljoenenkwartier.

(2001)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Poulain, Norbert, V. Cherrette, and Leen Meganck. 2001. “Een Ijzeren Hek, Sterk in Blauwen Steen Gevestigd: Een Wandeling Langs Fraai Hekwerk Ter Aflijning Van De Prinses Clementinalaan En De Straten Van Het Miljoenenkwartier.” Gent: Stad Gent, Dienst Monumentenzorg.
APA
Poulain, N., Cherrette, V., & Meganck, L. (2001). Een ijzeren hek, sterk in blauwen steen gevestigd: een wandeling langs fraai hekwerk ter aflijning van de Prinses Clementinalaan en de straten van het Miljoenenkwartier. Gent: Stad Gent, Dienst Monumentenzorg.
Vancouver
1.
Poulain N, Cherrette V, Meganck L. Een ijzeren hek, sterk in blauwen steen gevestigd: een wandeling langs fraai hekwerk ter aflijning van de Prinses Clementinalaan en de straten van het Miljoenenkwartier. Gent: Stad Gent, Dienst Monumentenzorg; 2001.
MLA
Poulain, Norbert, V. Cherrette, and Leen Meganck. “Een Ijzeren Hek, Sterk in Blauwen Steen Gevestigd: Een Wandeling Langs Fraai Hekwerk Ter Aflijning Van De Prinses Clementinalaan En De Straten Van Het Miljoenenkwartier.” 2001 : n. pag. Print.
@misc{134812,
 author    = {Poulain, Norbert and Cherrette, V. and Meganck, Leen},
 issn     = {N/A},
 language   = {dut},
 pages    = {36},
 publisher  = {Stad Gent, Dienst Monumentenzorg},
 title    = {Een ijzeren hek, sterk in blauwen steen gevestigd: een wandeling langs fraai hekwerk ter aflijning van de Prinses Clementinalaan en de straten van het Miljoenenkwartier.},
 year     = {2001},
}