Advanced search
Add to list

Voorkomen is beter dan genezen: besparing op restauratiekosten door een optimale preservatie van archivalia.

Martine De Reu (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
De Reu, Martine. “Voorkomen Is Beter Dan Genezen: Besparing Op Restauratiekosten Door Een Optimale Preservatie van Archivalia.” Introductie Tot Erfgoedzorg En Archieven : Verslagboek van Het Jaarthema, edited by Ivo Adriaenssens, Vlaamse Contactcommissie Monumentenzorg, 2001, pp. 129–46.
APA
De Reu, M. (2001). Voorkomen is beter dan genezen: besparing op restauratiekosten door een optimale preservatie van archivalia. In I. Adriaenssens (Ed.), Introductie tot erfgoedzorg en archieven : verslagboek van het jaarthema (pp. 129–146). Brussel: Vlaamse Contactcommissie Monumentenzorg.
Chicago author-date
De Reu, Martine. 2001. “Voorkomen Is Beter Dan Genezen: Besparing Op Restauratiekosten Door Een Optimale Preservatie van Archivalia.” In Introductie Tot Erfgoedzorg En Archieven : Verslagboek van Het Jaarthema, edited by Ivo Adriaenssens, 129–46. Brussel: Vlaamse Contactcommissie Monumentenzorg.
Chicago author-date (all authors)
De Reu, Martine. 2001. “Voorkomen Is Beter Dan Genezen: Besparing Op Restauratiekosten Door Een Optimale Preservatie van Archivalia.” In Introductie Tot Erfgoedzorg En Archieven : Verslagboek van Het Jaarthema, ed by. Ivo Adriaenssens, 129–146. Brussel: Vlaamse Contactcommissie Monumentenzorg.
Vancouver
1.
De Reu M. Voorkomen is beter dan genezen: besparing op restauratiekosten door een optimale preservatie van archivalia. In: Adriaenssens I, editor. Introductie tot erfgoedzorg en archieven : verslagboek van het jaarthema. Brussel: Vlaamse Contactcommissie Monumentenzorg; 2001. p. 129–46.
IEEE
[1]
M. De Reu, “Voorkomen is beter dan genezen: besparing op restauratiekosten door een optimale preservatie van archivalia.,” in Introductie tot erfgoedzorg en archieven : verslagboek van het jaarthema, I. Adriaenssens, Ed. Brussel: Vlaamse Contactcommissie Monumentenzorg, 2001, pp. 129–146.
@incollection{134777,
  author       = {{De Reu, Martine}},
  booktitle    = {{Introductie tot erfgoedzorg en archieven : verslagboek van het jaarthema}},
  editor       = {{Adriaenssens, Ivo}},
  isbn         = {{9789076150048}},
  language     = {{dut}},
  pages        = {{129--146}},
  publisher    = {{Vlaamse Contactcommissie Monumentenzorg}},
  title        = {{Voorkomen is beter dan genezen: besparing op restauratiekosten door een optimale preservatie van archivalia.}},
  year         = {{2001}},
}