Advanced search

Voorkomen is beter dan genezen: besparing op restauratiekosten door een optimale preservatie van archivalia.

Martine De Reu (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
De Reu, Martine. 2001. “Voorkomen Is Beter Dan Genezen: Besparing Op Restauratiekosten Door Een Optimale Preservatie Van Archivalia.” In Introductie Tot Erfgoedzorg En Archieven : Verslagboek Van Het Jaarthema, ed. Ivo Adriaenssens, 129–146. Brussel: Vlaamse Contactcommissie Monumentenzorg.
APA
De Reu, M. (2001). Voorkomen is beter dan genezen: besparing op restauratiekosten door een optimale preservatie van archivalia. In Ivo Adriaenssens (Ed.), Introductie tot erfgoedzorg en archieven : verslagboek van het jaarthema (pp. 129–146). Brussel: Vlaamse Contactcommissie Monumentenzorg.
Vancouver
1.
De Reu M. Voorkomen is beter dan genezen: besparing op restauratiekosten door een optimale preservatie van archivalia. In: Adriaenssens I, editor. Introductie tot erfgoedzorg en archieven : verslagboek van het jaarthema. Brussel: Vlaamse Contactcommissie Monumentenzorg; 2001. p. 129–46.
MLA
De Reu, Martine. “Voorkomen Is Beter Dan Genezen: Besparing Op Restauratiekosten Door Een Optimale Preservatie Van Archivalia.” Introductie Tot Erfgoedzorg En Archieven : Verslagboek Van Het Jaarthema. Ed. Ivo Adriaenssens. Brussel: Vlaamse Contactcommissie Monumentenzorg, 2001. 129–146. Print.
@incollection{134777,
 author    = {De Reu, Martine},
 booktitle  = {Introductie tot erfgoedzorg en archieven : verslagboek van het jaarthema},
 editor    = {Adriaenssens, Ivo },
 isbn     = {9789076150048},
 language   = {dut},
 pages    = {129--146},
 publisher  = {Vlaamse Contactcommissie Monumentenzorg},
 title    = {Voorkomen is beter dan genezen: besparing op restauratiekosten door een optimale preservatie van archivalia.},
 year     = {2001},
}