Advanced search
Add to list

Scheduled maintenance: Publication downloads temporarily unavailable.

Due to maintenance publication downloads will not be available on:

  • Wednesday, March 27, 17:00 – 21:00
  • Thursday, March 28, 17:00 – 21:00

Exports of lists, FWO and BOF information will remain available.

For any questions, please contact biblio@ugent.be. Apologies for any inconveniences, and thank you for your understanding.

Studie van de invloed van temperatuurstrategieën d.m.v. alternatieve koel/verwarmingstechnieken, op de bloeikwaliteit van Azalea indica

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Beel, E., et al. “Studie van de Invloed van Temperatuurstrategieën d.m.v. Alternatieve Koel/Verwarmingstechnieken, Op de Bloeikwaliteit van Azalea Indica.” VERBONDSNIEUWS VOOR DE BELGISCHE SIERTEELT, vol. 44, no. 4, 2000, pp. 33–37.
APA
Beel, E., Pieters, J., Pollet, L., Vansteenkiste, H., & Van Oost, I. (2000). Studie van de invloed van temperatuurstrategieën d.m.v. alternatieve koel/verwarmingstechnieken, op de bloeikwaliteit van Azalea indica. VERBONDSNIEUWS VOOR DE BELGISCHE SIERTEELT, 44(4), 33–37.
Chicago author-date
Beel, E., Jan Pieters, L. Pollet, H. Vansteenkiste, and I. Van Oost. 2000. “Studie van de Invloed van Temperatuurstrategieën d.m.v. Alternatieve Koel/Verwarmingstechnieken, Op de Bloeikwaliteit van Azalea Indica.” VERBONDSNIEUWS VOOR DE BELGISCHE SIERTEELT 44 (4): 33–37.
Chicago author-date (all authors)
Beel, E., Jan Pieters, L. Pollet, H. Vansteenkiste, and I. Van Oost. 2000. “Studie van de Invloed van Temperatuurstrategieën d.m.v. Alternatieve Koel/Verwarmingstechnieken, Op de Bloeikwaliteit van Azalea Indica.” VERBONDSNIEUWS VOOR DE BELGISCHE SIERTEELT 44 (4): 33–37.
Vancouver
1.
Beel E, Pieters J, Pollet L, Vansteenkiste H, Van Oost I. Studie van de invloed van temperatuurstrategieën d.m.v. alternatieve koel/verwarmingstechnieken, op de bloeikwaliteit van Azalea indica. VERBONDSNIEUWS VOOR DE BELGISCHE SIERTEELT. 2000;44(4):33–7.
IEEE
[1]
E. Beel, J. Pieters, L. Pollet, H. Vansteenkiste, and I. Van Oost, “Studie van de invloed van temperatuurstrategieën d.m.v. alternatieve koel/verwarmingstechnieken, op de bloeikwaliteit van Azalea indica,” VERBONDSNIEUWS VOOR DE BELGISCHE SIERTEELT, vol. 44, no. 4, pp. 33–37, 2000.
@article{133303,
  author       = {{Beel, E. and Pieters, Jan and Pollet, L. and Vansteenkiste, H. and Van Oost, I.}},
  issn         = {{0771-3851}},
  journal      = {{VERBONDSNIEUWS VOOR DE BELGISCHE SIERTEELT}},
  language     = {{dut}},
  number       = {{4}},
  pages        = {{33--37}},
  title        = {{Studie van de invloed van temperatuurstrategieën d.m.v. alternatieve koel/verwarmingstechnieken, op de bloeikwaliteit van Azalea indica}},
  volume       = {{44}},
  year         = {{2000}},
}