Advanced search

Biologische, ecologische en organische landbouw: historiek, kenmerken en knelpunten.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Reheul, Dirk, Guido Van Huylenbroeck, and A CALUS. 2000. “Biologische, Ecologische En Organische Landbouw: Historiek, Kenmerken En Knelpunten.” Verhandelingen Van De Faculteit Van De Landbouwkundige En Toegepaste Biologische Wetenschappen Te Gent. 40.
APA
Reheul, D., Van Huylenbroeck, G., & CALUS, A. (2000). Biologische, ecologische en organische landbouw: historiek, kenmerken en knelpunten. Verhandelingen van de Faculteit van de Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen te Gent., 40.
Vancouver
1.
Reheul D, Van Huylenbroeck G, CALUS A. Biologische, ecologische en organische landbouw: historiek, kenmerken en knelpunten. Verhandelingen van de Faculteit van de Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen te Gent. 2000;40.
MLA
Reheul, Dirk, Guido Van Huylenbroeck, and A CALUS. “Biologische, Ecologische En Organische Landbouw: Historiek, Kenmerken En Knelpunten.” Verhandelingen van de Faculteit van de Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen te Gent. 40 (2000): n. pag. Print.
@article{132937,
 author    = {Reheul, Dirk and Van Huylenbroeck, Guido and CALUS, A},
 journal   = {Verhandelingen van de Faculteit van de Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen te Gent.},
 language   = {eng},
 title    = {Biologische, ecologische en organische landbouw: historiek, kenmerken en knelpunten.},
 volume    = {40},
 year     = {2000},
}