Advanced search

Vernieuwing en ondersteuning van het fysiologisch onderwijs in de diergeneeskunde met behulp van het ICT. Proceeding ICT m.b.t. de studiedag 'Onderwijsinnovatie en ICT aan de Universiteit Gent', woensdag 24 mei 2000, Gent, België, 3 pag.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Vangroenweghe, Frédéric, AM MASSART-LEEN, and Christian Burvenich. “Vernieuwing En Ondersteuning Van Het Fysiologisch Onderwijs in De Diergeneeskunde Met Behulp Van Het ICT. Proceeding ICT M.b.t. De Studiedag ‘Onderwijsinnovatie En ICT Aan De Universiteit Gent’, Woensdag 24 Mei 2000, Gent, België, 3 Pag.”
APA
Vangroenweghe, Frédéric, MASSART-LEEN, A., & Burvenich, C. (n.d.). Vernieuwing en ondersteuning van het fysiologisch onderwijs in de diergeneeskunde met behulp van het ICT. Proceeding ICT m.b.t. de studiedag “Onderwijsinnovatie en ICT aan de Universiteit Gent”, woensdag 24 mei 2000, Gent, België, 3 pag.
Vancouver
1.
Vangroenweghe F, MASSART-LEEN A, Burvenich C. Vernieuwing en ondersteuning van het fysiologisch onderwijs in de diergeneeskunde met behulp van het ICT. Proceeding ICT m.b.t. de studiedag “Onderwijsinnovatie en ICT aan de Universiteit Gent”, woensdag 24 mei 2000, Gent, België, 3 pag.
MLA
Vangroenweghe, Frédéric, AM MASSART-LEEN, and Christian Burvenich. “Vernieuwing En Ondersteuning Van Het Fysiologisch Onderwijs in De Diergeneeskunde Met Behulp Van Het ICT. Proceeding ICT M.b.t. De Studiedag ‘Onderwijsinnovatie En ICT Aan De Universiteit Gent’, Woensdag 24 Mei 2000, Gent, België, 3 Pag.” n. pag. Print.
@misc{131503,
 author    = {Vangroenweghe, Fr{\'e}d{\'e}ric and MASSART-LEEN, AM and Burvenich, Christian},
 language   = {dut},
 title    = {Vernieuwing en ondersteuning van het fysiologisch onderwijs in de diergeneeskunde met behulp van het ICT. Proceeding ICT m.b.t. de studiedag 'Onderwijsinnovatie en ICT aan de Universiteit Gent', woensdag 24 mei 2000, Gent, Belgi{\"e}, 3 pag.},
}