Advanced search

Evaluatie van bestuurs- en medezeggenschapsorganen in het HOBU. Onderzoek in het kader van het Onderwijskundig Beleids- en Praktijkgericht Wetenschappelijk Onderzoek (OBPWO-97.10), 2000.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Van Den Broeck, Herman, G DEVOS, and J VERHOEVEN. “Evaluatie Van Bestuurs- En Medezeggenschapsorganen in Het HOBU. Onderzoek in Het Kader Van Het Onderwijskundig Beleids- En Praktijkgericht Wetenschappelijk Onderzoek (OBPWO-97.10), 2000.”
APA
Van Den Broeck, H., DEVOS, G., & VERHOEVEN, J. (n.d.). Evaluatie van bestuurs- en medezeggenschapsorganen in het HOBU. Onderzoek in het kader van het Onderwijskundig Beleids- en Praktijkgericht Wetenschappelijk Onderzoek (OBPWO-97.10), 2000.
Vancouver
1.
Van Den Broeck H, DEVOS G, VERHOEVEN J. Evaluatie van bestuurs- en medezeggenschapsorganen in het HOBU. Onderzoek in het kader van het Onderwijskundig Beleids- en Praktijkgericht Wetenschappelijk Onderzoek (OBPWO-97.10), 2000.
MLA
Van Den Broeck, Herman, G DEVOS, and J VERHOEVEN. “Evaluatie Van Bestuurs- En Medezeggenschapsorganen in Het HOBU. Onderzoek in Het Kader Van Het Onderwijskundig Beleids- En Praktijkgericht Wetenschappelijk Onderzoek (OBPWO-97.10), 2000.” n. pag. Print.
@misc{131404,
 author    = {Van Den Broeck, Herman and DEVOS, G and VERHOEVEN, J},
 language   = {dut},
 title    = {Evaluatie van bestuurs- en medezeggenschapsorganen in het HOBU. Onderzoek in het kader van het Onderwijskundig Beleids- en Praktijkgericht Wetenschappelijk Onderzoek (OBPWO-97.10), 2000.},
}