Advanced search

Het opstellen van een strategisch plan voor het makelaarskantoor, Syllabus n.a.v. Wargame: Vlerick Leuven Gent Management School en De Vaderlandsche, 45 p.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Van den Berghe, Lutgart, and X BAETEN. Het Opstellen Van Een Strategisch Plan Voor Het Makelaarskantoor, Syllabus N.a.v. Wargame: Vlerick Leuven Gent Management School En De Vaderlandsche, 45 P.
APA
Van den Berghe, Lutgart, & BAETEN, X. (n.d.). Het opstellen van een strategisch plan voor het makelaarskantoor, Syllabus n.a.v. Wargame: Vlerick Leuven Gent Management School en De Vaderlandsche, 45 p.
Vancouver
1.
Van den Berghe L, BAETEN X. Het opstellen van een strategisch plan voor het makelaarskantoor, Syllabus n.a.v. Wargame: Vlerick Leuven Gent Management School en De Vaderlandsche, 45 p.
MLA
Van den Berghe, Lutgart, and X BAETEN. Het Opstellen Van Een Strategisch Plan Voor Het Makelaarskantoor, Syllabus N.a.v. Wargame: Vlerick Leuven Gent Management School En De Vaderlandsche, 45 P. Print.
@book{131388,
 author    = {Van den Berghe, Lutgart and BAETEN, X},
 language   = {dut},
 title    = {Het opstellen van een strategisch plan voor het makelaarskantoor, Syllabus n.a.v. Wargame: Vlerick Leuven Gent Management School en De Vaderlandsche, 45 p.},
}