Advanced search

De disciplinering van het management: een literatuuroverzicht van een deelaspect van corporate governance inzake de relatie tussen aandeelhouders en management

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Ooghe, Hubert, A Dehaene, and Veerle De Vuyst. 2000. “De Disciplinering Van Het Management: Een Literatuuroverzicht Van Een Deelaspect Van Corporate Governance Inzake De Relatie Tussen Aandeelhouders En Management.” Economisch En Sociaal Tijdschrift 54 (1): 3–42.
APA
Ooghe, Hubert, Dehaene, A., & De Vuyst, V. (2000). De disciplinering van het management: een literatuuroverzicht van een deelaspect van corporate governance inzake de relatie tussen aandeelhouders en management. ECONOMISCH EN SOCIAAL TIJDSCHRIFT, 54(1), 3–42.
Vancouver
1.
Ooghe H, Dehaene A, De Vuyst V. De disciplinering van het management: een literatuuroverzicht van een deelaspect van corporate governance inzake de relatie tussen aandeelhouders en management. ECONOMISCH EN SOCIAAL TIJDSCHRIFT. 2000;54(1):3–42.
MLA
Ooghe, Hubert, A Dehaene, and Veerle De Vuyst. “De Disciplinering Van Het Management: Een Literatuuroverzicht Van Een Deelaspect Van Corporate Governance Inzake De Relatie Tussen Aandeelhouders En Management.” ECONOMISCH EN SOCIAAL TIJDSCHRIFT 54.1 (2000): 3–42. Print.
@article{131159,
 author    = {Ooghe, Hubert and Dehaene, A and De Vuyst, Veerle},
 issn     = {0013-0575},
 journal   = {ECONOMISCH EN SOCIAAL TIJDSCHRIFT},
 language   = {dut},
 number    = {1},
 pages    = {3--42},
 title    = {De disciplinering van het management: een literatuuroverzicht van een deelaspect van corporate governance inzake de relatie tussen aandeelhouders en management},
 volume    = {54},
 year     = {2000},
}