Advanced search
Add to list

Hedendaagse economische geschiedenis van België: een inleiding

(2011)
Author
Organization
Abstract
Dit handboek economische geschiedenis is bestemd voor studenten in het hoger (bedrijfseconomisch) onderwijs. Na een inleiding tot de basisprincipes van de historische wetenschap concentreren de auteurs zich op de economische geschiedenis van België in de 19de en 20ste eeuw. Het boek is opgebouwd rond thema's als de industriële revolutie, het alledaagse leven en werken in het industriële België, de consumptie en levensstandaard en de sociale regulering en sociale organisatie.
Keywords
sociale en economische geschiedenis

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Grauwels, Anne , Dirk Luyten, Frank Caestecker, et al. Hedendaagse Economische Geschiedenis Van België: Een Inleiding. Gent: Academia Press, 2011. Print.
APA
Grauwels, A., Luyten, D., Caestecker, F., Scholliers , P., & Vanhaute, E. (2011). Hedendaagse economische geschiedenis van België: een inleiding. Gent: Academia Press.
Chicago author-date
Grauwels, Anne , Dirk Luyten, Frank Caestecker, Peter Scholliers , and Eric Vanhaute. 2011. Hedendaagse Economische Geschiedenis Van België: Een Inleiding. Gent: Academia Press.
Chicago author-date (all authors)
Grauwels, Anne , Dirk Luyten, Frank Caestecker, Peter Scholliers , and Eric Vanhaute. 2011. Hedendaagse Economische Geschiedenis Van België: Een Inleiding. Gent: Academia Press.
Vancouver
1.
Grauwels A, Luyten D, Caestecker F, Scholliers P, Vanhaute E. Hedendaagse economische geschiedenis van België: een inleiding. Gent: Academia Press; 2011.
IEEE
[1]
A. Grauwels, D. Luyten, F. Caestecker, P. Scholliers , and E. Vanhaute, Hedendaagse economische geschiedenis van België: een inleiding. Gent: Academia Press, 2011.
@book{1247660,
 abstract   = {Dit handboek economische geschiedenis is bestemd voor studenten in het hoger (bedrijfseconomisch) onderwijs. Na een inleiding tot de basisprincipes van de historische wetenschap concentreren de auteurs zich op de economische geschiedenis van België in de 19de en 20ste eeuw. Het boek is opgebouwd rond thema's als de industriële revolutie, het alledaagse leven en werken in het industriële België, de consumptie en levensstandaard en de sociale regulering en sociale organisatie.},
 author    = {Grauwels, Anne and Luyten, Dirk and Caestecker, Frank and Scholliers , Peter and Vanhaute, Eric},
 isbn     = {9789038217185},
 keywords   = {sociale en economische geschiedenis},
 language   = {dut},
 pages    = {188},
 publisher  = {Academia Press},
 title    = {Hedendaagse economische geschiedenis van België: een inleiding},
 year     = {2011},
}