Advanced search

Onderzoek naar en ontwikkeling van kwaliteitscontrolefilters t.b.v. het elektronisch valideringsprogramma REI als instrument voor validering en rapportering van alle oppervlaktewater- en afvalwatergegevens

(2000)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Dams, Richard, Ann De Meester, and R Cautaerts. 2000. “Onderzoek Naar En Ontwikkeling Van Kwaliteitscontrolefilters T.b.v. Het Elektronisch Valideringsprogramma REI Als Instrument Voor Validering En Rapportering Van Alle Oppervlaktewater- En Afvalwatergegevens”. Vlaamse Milieumaatschappij.
APA
Dams, Richard, De Meester, A., & Cautaerts, R. (2000). Onderzoek naar en ontwikkeling van kwaliteitscontrolefilters t.b.v. het elektronisch valideringsprogramma REI als instrument voor validering en rapportering van alle oppervlaktewater- en afvalwatergegevens. Vlaamse Milieumaatschappij.
Vancouver
1.
Dams R, De Meester A, Cautaerts R. Onderzoek naar en ontwikkeling van kwaliteitscontrolefilters t.b.v. het elektronisch valideringsprogramma REI als instrument voor validering en rapportering van alle oppervlaktewater- en afvalwatergegevens. Vlaamse Milieumaatschappij; 2000.
MLA
Dams, Richard, Ann De Meester, and R Cautaerts. “Onderzoek Naar En Ontwikkeling Van Kwaliteitscontrolefilters T.b.v. Het Elektronisch Valideringsprogramma REI Als Instrument Voor Validering En Rapportering Van Alle Oppervlaktewater- En Afvalwatergegevens.” 2000 : n. pag. Print.
@misc{124673,
 author    = {Dams, Richard and De Meester, Ann and Cautaerts, R},
 language   = {dut},
 pages    = {37},
 publisher  = {Vlaamse Milieumaatschappij},
 title    = {Onderzoek naar en ontwikkeling van kwaliteitscontrolefilters t.b.v. het elektronisch valideringsprogramma REI als instrument voor validering en rapportering van alle oppervlaktewater- en afvalwatergegevens},
 year     = {2000},
}