Advanced search

Het nieuwe Europese Hof te Straatsburg: een overzicht van de procedure na de inwerkingtreding van het elfde Protocol en van het nieuwe Procedurereglement

Johan Vande Lanotte (UGent) and Yves Haeck (UGent)
Author
Organization
Keywords
HRC

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Vande Lanotte, Johan, and Yves Haeck. 2000. “Het Nieuwe Europese Hof Te Straatsburg: Een Overzicht Van De Procedure Na De Inwerkingtreding Van Het Elfde Protocol En Van Het Nieuwe Procedurereglement.” Chroniques De Droit Public = Publiekrechtelijke Kronieken 4 (1): 3–73.
APA
Vande Lanotte, J., & Haeck, Y. (2000). Het nieuwe Europese Hof te Straatsburg: een overzicht van de procedure na de inwerkingtreding van het elfde Protocol en van het nieuwe Procedurereglement. CHRONIQUES DE DROIT PUBLIC = PUBLIEKRECHTELIJKE KRONIEKEN, 4(1), 3–73.
Vancouver
1.
Vande Lanotte J, Haeck Y. Het nieuwe Europese Hof te Straatsburg: een overzicht van de procedure na de inwerkingtreding van het elfde Protocol en van het nieuwe Procedurereglement. CHRONIQUES DE DROIT PUBLIC = PUBLIEKRECHTELIJKE KRONIEKEN. 2000;4(1):3–73.
MLA
Vande Lanotte, Johan, and Yves Haeck. “Het Nieuwe Europese Hof Te Straatsburg: Een Overzicht Van De Procedure Na De Inwerkingtreding Van Het Elfde Protocol En Van Het Nieuwe Procedurereglement.” CHRONIQUES DE DROIT PUBLIC = PUBLIEKRECHTELIJKE KRONIEKEN 4.1 (2000): 3–73. Print.
@article{123449,
 author    = {Vande Lanotte, Johan and Haeck, Yves},
 issn     = {1379-0323},
 journal   = {CHRONIQUES DE DROIT PUBLIC = PUBLIEKRECHTELIJKE KRONIEKEN},
 keywords   = {HRC},
 language   = {dut},
 number    = {1},
 pages    = {3--73},
 title    = {Het nieuwe Europese Hof te Straatsburg: een overzicht van de procedure na de inwerkingtreding van het elfde Protocol en van het nieuwe Procedurereglement},
 volume    = {4},
 year     = {2000},
}