Advanced search

Over het begrip 'abnormaal profijt' in het kader van het kopen, verhuren of ter beschikking stellen van kamers met het oog op prostitutie

Joachim Meese (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Meese, Joachim. 2000. “Over Het Begrip ‘Abnormaal Profijt’ in Het Kader Van Het Kopen, Verhuren of Ter Beschikking Stellen Van Kamers Met Het Oog Op Prostitutie.” Recente Arresten Van Het Hof Van Cassatie: 17–20.
APA
Meese, Joachim. (2000). Over het begrip “abnormaal profijt” in het kader van het kopen, verhuren of ter beschikking stellen van kamers met het oog op prostitutie. Recente arresten van het Hof van Cassatie, 17–20.
Vancouver
1.
Meese J. Over het begrip “abnormaal profijt” in het kader van het kopen, verhuren of ter beschikking stellen van kamers met het oog op prostitutie. Recente arresten van het Hof van Cassatie. 2000;17–20.
MLA
Meese, Joachim. “Over Het Begrip ‘Abnormaal Profijt’ in Het Kader Van Het Kopen, Verhuren of Ter Beschikking Stellen Van Kamers Met Het Oog Op Prostitutie.” Recente arresten van het Hof van Cassatie (2000): 17–20. Print.
@article{123066,
 author    = {Meese, Joachim},
 issn     = {N/A},
 journal   = {Recente arresten van het Hof van Cassatie},
 language   = {dut},
 pages    = {17--20},
 title    = {Over het begrip 'abnormaal profijt' in het kader van het kopen, verhuren of ter beschikking stellen van kamers met het oog op prostitutie},
 year     = {2000},
}