Advanced search

Geannoteerd Wetboek Handelsrecht, Faillissementen, Die Keure, 2000, trefwoorden de aangifte en verificatie van schuldvordering en De verkoop van de onroerende goederen van de gefailleerde.

Author

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
VAN HEUVERSWYN, C. “Geannoteerd Wetboek Handelsrecht, Faillissementen, Die Keure, 2000, Trefwoorden De Aangifte En Verificatie Van Schuldvordering En De Verkoop Van De Onroerende Goederen Van De Gefailleerde.” In .
APA
VAN HEUVERSWYN, C. (n.d.). Geannoteerd Wetboek Handelsrecht, Faillissementen, Die Keure, 2000, trefwoorden de aangifte en verificatie van schuldvordering en De verkoop van de onroerende goederen van de gefailleerde.
Vancouver
1.
VAN HEUVERSWYN C. Geannoteerd Wetboek Handelsrecht, Faillissementen, Die Keure, 2000, trefwoorden de aangifte en verificatie van schuldvordering en De verkoop van de onroerende goederen van de gefailleerde.
MLA
VAN HEUVERSWYN, C. “Geannoteerd Wetboek Handelsrecht, Faillissementen, Die Keure, 2000, Trefwoorden De Aangifte En Verificatie Van Schuldvordering En De Verkoop Van De Onroerende Goederen Van De Gefailleerde.” Print.
@incollection{122805,
 author    = {VAN HEUVERSWYN, C},
 language   = {dut},
 title    = {Geannoteerd Wetboek Handelsrecht, Faillissementen, Die Keure, 2000, trefwoorden de aangifte en verificatie van schuldvordering en De verkoop van de onroerende goederen van de gefailleerde.},
}