Advanced search

De bepalingen van de nieuwe notariswet inzake de bevoegdheid, de adviesplicht, de uitvoerbaarheid, en andere wettelijke doorgevoerde wijzigingen.

(2000) Notariële Actualiteit. 11. p.53-70
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Engels, Christian. 2000. “De Bepalingen Van De Nieuwe Notariswet Inzake De Bevoegdheid, De Adviesplicht, De Uitvoerbaarheid, En Andere Wettelijke Doorgevoerde Wijzigingen.” In Notariële Actualiteit, 11:53–70. Brugge: Die Keure.
APA
Engels, Christian. (2000). De bepalingen van de nieuwe notariswet inzake de bevoegdheid, de adviesplicht, de uitvoerbaarheid, en andere wettelijke doorgevoerde wijzigingen. Notariële Actualiteit (Vol. 11, pp. 53–70). Presented at the Juridische informatiedag voor het notariaat. De nieuwe notariswet, Brugge: Die Keure.
Vancouver
1.
Engels C. De bepalingen van de nieuwe notariswet inzake de bevoegdheid, de adviesplicht, de uitvoerbaarheid, en andere wettelijke doorgevoerde wijzigingen. Notariële Actualiteit. Brugge: Die Keure; 2000. p. 53–70.
MLA
Engels, Christian. “De Bepalingen Van De Nieuwe Notariswet Inzake De Bevoegdheid, De Adviesplicht, De Uitvoerbaarheid, En Andere Wettelijke Doorgevoerde Wijzigingen.” Notariële Actualiteit. Vol. 11. Brugge: Die Keure, 2000. 53–70. Print.
@inproceedings{122754,
 author    = {Engels, Christian},
 booktitle  = {Notari{\"e}le Actualiteit},
 issn     = {N/A},
 language   = {dut},
 location   = {Gent},
 pages    = {53--70},
 publisher  = {Die Keure},
 title    = {De bepalingen van de nieuwe notariswet inzake de bevoegdheid, de adviesplicht, de uitvoerbaarheid, en andere wettelijke doorgevoerde wijzigingen.},
 volume    = {11},
 year     = {2000},
}