Advanced search

Vlaamse woonnormen en woonattesten: een leidraad bij een hoogtechnologische materie. De woonkwaliteitsnormering en conformiteitsattestensysteem in de Vlaamse Wooncode

Peter De Smedt (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
De Smedt, Peter. 1999. “Vlaamse Woonnormen En Woonattesten: Een Leidraad Bij Een Hoogtechnologische Materie. De Woonkwaliteitsnormering En Conformiteitsattestensysteem in De Vlaamse Wooncode.” Huur : Het Huurrecht in De Praktijk: 176–200.
APA
De Smedt, Peter. (1999). Vlaamse woonnormen en woonattesten: een leidraad bij een hoogtechnologische materie. De woonkwaliteitsnormering en conformiteitsattestensysteem in de Vlaamse Wooncode. HUUR : HET HUURRECHT IN DE PRAKTIJK, 176–200.
Vancouver
1.
De Smedt P. Vlaamse woonnormen en woonattesten: een leidraad bij een hoogtechnologische materie. De woonkwaliteitsnormering en conformiteitsattestensysteem in de Vlaamse Wooncode. HUUR : HET HUURRECHT IN DE PRAKTIJK. 1999;176–200.
MLA
De Smedt, Peter. “Vlaamse Woonnormen En Woonattesten: Een Leidraad Bij Een Hoogtechnologische Materie. De Woonkwaliteitsnormering En Conformiteitsattestensysteem in De Vlaamse Wooncode.” HUUR : HET HUURRECHT IN DE PRAKTIJK (1999): 176–200. Print.
@article{122734,
 author    = {De Smedt, Peter},
 issn     = {1379-5538},
 journal   = {HUUR : HET HUURRECHT IN DE PRAKTIJK},
 language   = {dut},
 pages    = {176--200},
 title    = {Vlaamse woonnormen en woonattesten: een leidraad bij een hoogtechnologische materie. De woonkwaliteitsnormering en conformiteitsattestensysteem in de Vlaamse Wooncode},
 year     = {1999},
}