Advanced search

Lokerse en Standaardnederlandse vogelsoortbenamingen: vergelijking van een etnobiologische met een biologische nomenclatuur.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
De Cubber, Walter. 2000. “Lokerse En Standaardnederlandse Vogelsoortbenamingen: Vergelijking Van Een Etnobiologische Met Een Biologische Nomenclatuur.” In Nochtans Was Scherp Van Zin : Een Bundel Artikelen Aangeboden Aan Hugo Ryckeboer Voor Zijn 65ste Verjaardag, 117–132. Universiteit Gent - Vakgroep Nederlandse Taalkunde.
APA
De Cubber, W. (2000). Lokerse en Standaardnederlandse vogelsoortbenamingen: vergelijking van een etnobiologische met een biologische nomenclatuur. Nochtans was scherp van zin : een bundel artikelen aangeboden aan Hugo Ryckeboer voor zijn 65ste verjaardag (pp. 117–132). Universiteit Gent - Vakgroep Nederlandse Taalkunde.
Vancouver
1.
De Cubber W. Lokerse en Standaardnederlandse vogelsoortbenamingen: vergelijking van een etnobiologische met een biologische nomenclatuur. Nochtans was scherp van zin : een bundel artikelen aangeboden aan Hugo Ryckeboer voor zijn 65ste verjaardag. Universiteit Gent - Vakgroep Nederlandse Taalkunde; 2000. p. 117–32.
MLA
De Cubber, Walter. “Lokerse En Standaardnederlandse Vogelsoortbenamingen: Vergelijking Van Een Etnobiologische Met Een Biologische Nomenclatuur.” Nochtans Was Scherp Van Zin : Een Bundel Artikelen Aangeboden Aan Hugo Ryckeboer Voor Zijn 65ste Verjaardag. Universiteit Gent - Vakgroep Nederlandse Taalkunde, 2000. 117–132. Print.
@incollection{122267,
 author    = {De Cubber, Walter},
 booktitle  = {Nochtans was scherp van zin : een bundel artikelen aangeboden aan Hugo Ryckeboer voor zijn 65ste verjaardag},
 isbn     = {9074273157},
 language   = {dut},
 pages    = {117--132},
 publisher  = {Universiteit Gent - Vakgroep Nederlandse Taalkunde},
 title    = {Lokerse en Standaardnederlandse vogelsoortbenamingen: vergelijking van een etnobiologische met een biologische nomenclatuur.},
 year     = {2000},
}