Advanced search

Van passeerslagen, vleugelspelers en driepunters: de vernederlandsing van de sportterminologie.

Filip Devos (UGent) and E DE RYCKE
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Devos, Filip, and E DE RYCKE. 2000. “Van Passeerslagen, Vleugelspelers En Driepunters: De Vernederlandsing Van De Sportterminologie.” In Nochtans Was Scherp Van Zin : Een Bundel Artikelen Aangeboden Aan Hugo Ryckeboer Voor Zijn 65ste Verjaardag, 223–231. Universiteit Gent - Vakgroep Nederlandse Taalkunde.
APA
Devos, F., & DE RYCKE, E. (2000). Van passeerslagen, vleugelspelers en driepunters: de vernederlandsing van de sportterminologie. Nochtans was scherp van zin : een bundel artikelen aangeboden aan Hugo Ryckeboer voor zijn 65ste verjaardag (pp. 223–231). Universiteit Gent - Vakgroep Nederlandse Taalkunde.
Vancouver
1.
Devos F, DE RYCKE E. Van passeerslagen, vleugelspelers en driepunters: de vernederlandsing van de sportterminologie. Nochtans was scherp van zin : een bundel artikelen aangeboden aan Hugo Ryckeboer voor zijn 65ste verjaardag. Universiteit Gent - Vakgroep Nederlandse Taalkunde; 2000. p. 223–31.
MLA
Devos, Filip, and E DE RYCKE. “Van Passeerslagen, Vleugelspelers En Driepunters: De Vernederlandsing Van De Sportterminologie.” Nochtans Was Scherp Van Zin : Een Bundel Artikelen Aangeboden Aan Hugo Ryckeboer Voor Zijn 65ste Verjaardag. Universiteit Gent - Vakgroep Nederlandse Taalkunde, 2000. 223–231. Print.
@incollection{122075,
 author    = {Devos, Filip and DE RYCKE, E},
 booktitle  = {Nochtans was scherp van zin : een bundel artikelen aangeboden aan Hugo Ryckeboer voor zijn 65ste verjaardag},
 isbn     = {9074273157},
 language   = {dut},
 pages    = {223--231},
 publisher  = {Universiteit Gent - Vakgroep Nederlandse Taalkunde},
 title    = {Van passeerslagen, vleugelspelers en driepunters: de vernederlandsing van de sportterminologie.},
 year     = {2000},
}