Advanced search

Enkele benamingen voor de libel in de Zuidelijk-Nederlandse dialecten.

Tineke De Pauw (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
De Pauw, Tineke. 2000. “Enkele Benamingen Voor De Libel in De Zuidelijk-Nederlandse Dialecten.” In Nochtans Was Scherp Van Zin : Een Bundel Artikelen Aangeboden Aan Hugo Ryckeboer Voor Zijn 65ste Verjaardag, 51–64. Universiteit Gent - Vakgroep Nederlandse Taalkunde.
APA
De Pauw, Tineke. (2000). Enkele benamingen voor de libel in de Zuidelijk-Nederlandse dialecten. Nochtans was scherp van zin : een bundel artikelen aangeboden aan Hugo Ryckeboer voor zijn 65ste verjaardag (pp. 51–64). Universiteit Gent - Vakgroep Nederlandse Taalkunde.
Vancouver
1.
De Pauw T. Enkele benamingen voor de libel in de Zuidelijk-Nederlandse dialecten. Nochtans was scherp van zin : een bundel artikelen aangeboden aan Hugo Ryckeboer voor zijn 65ste verjaardag. Universiteit Gent - Vakgroep Nederlandse Taalkunde; 2000. p. 51–64.
MLA
De Pauw, Tineke. “Enkele Benamingen Voor De Libel in De Zuidelijk-Nederlandse Dialecten.” Nochtans Was Scherp Van Zin : Een Bundel Artikelen Aangeboden Aan Hugo Ryckeboer Voor Zijn 65ste Verjaardag. Universiteit Gent - Vakgroep Nederlandse Taalkunde, 2000. 51–64. Print.
@incollection{122059,
 author    = {De Pauw, Tineke},
 booktitle  = {Nochtans was scherp van zin : een bundel artikelen aangeboden aan Hugo Ryckeboer voor zijn 65ste verjaardag},
 isbn     = {9074273157},
 language   = {eng},
 pages    = {51--64},
 publisher  = {Universiteit Gent - Vakgroep Nederlandse Taalkunde},
 title    = {Enkele benamingen voor de libel in de Zuidelijk-Nederlandse dialecten.},
 year     = {2000},
}