Advanced search

Bouwen in woorden: de tekst als kerk. Suger van St. Denis en Bernardus van Clairvaux

Wim Verbaal (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Verbaal, Wim. 2000. “Bouwen in Woorden: De Tekst Als Kerk. Suger Van St. Denis En Bernardus Van Clairvaux.” In Het Sublieme En Het Alledaagse, ed. Anna Musschoot and Jurgen Pieters, 22:13–24. Antwerpen: Vlaamse vereniging voor algemene en vergelijkende literatuurwetenschap.
APA
Verbaal, W. (2000). Bouwen in woorden: de tekst als kerk. Suger van St. Denis en Bernardus van Clairvaux. In Anna Musschoot & J. Pieters (Eds.), Het sublieme en het alledaagse (Vol. 22, pp. 13–24). Antwerpen: Vlaamse vereniging voor algemene en vergelijkende literatuurwetenschap.
Vancouver
1.
Verbaal W. Bouwen in woorden: de tekst als kerk. Suger van St. Denis en Bernardus van Clairvaux. In: Musschoot A, Pieters J, editors. Het sublieme en het alledaagse. Antwerpen: Vlaamse vereniging voor algemene en vergelijkende literatuurwetenschap; 2000. p. 13–24.
MLA
Verbaal, Wim. “Bouwen in Woorden: De Tekst Als Kerk. Suger Van St. Denis En Bernardus Van Clairvaux.” Het Sublieme En Het Alledaagse. Ed. Anna Musschoot & Jurgen Pieters. Vol. 22. Antwerpen: Vlaamse vereniging voor algemene en vergelijkende literatuurwetenschap, 2000. 13–24. Print.
@incollection{122047,
 author    = {Verbaal, Wim},
 booktitle  = {Het sublieme en het alledaagse},
 editor    = {Musschoot, Anna and Pieters, Jurgen},
 isbn     = {N/A},
 issn     = {N/A},
 language   = {dut},
 pages    = {13--24},
 publisher  = {Vlaamse vereniging voor algemene en vergelijkende literatuurwetenschap},
 series    = {ALW-Cahier},
 title    = {Bouwen in woorden: de tekst als kerk. Suger van St. Denis en Bernardus van Clairvaux},
 volume    = {22},
 year     = {2000},
}