Advanced search

Bericht aan de Reiziger. Over de toekomst van de twintigste eeuw. Bericht aan de Reiziger. Tielt - Antwerpse Vereniging ter Bevordering van het Boekwezen en Lannoo, 2000, 15-20.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Balthazar, Herman. “Bericht Aan De Reiziger. Over De Toekomst Van De Twintigste Eeuw. Bericht Aan De Reiziger. Tielt - Antwerpse Vereniging Ter Bevordering Van Het Boekwezen En Lannoo, 2000, 15-20.”
APA
Balthazar, H. (n.d.). Bericht aan de Reiziger. Over de toekomst van de twintigste eeuw. Bericht aan de Reiziger. Tielt - Antwerpse Vereniging ter Bevordering van het Boekwezen en Lannoo, 2000, 15-20.
Vancouver
1.
Balthazar H. Bericht aan de Reiziger. Over de toekomst van de twintigste eeuw. Bericht aan de Reiziger. Tielt - Antwerpse Vereniging ter Bevordering van het Boekwezen en Lannoo, 2000, 15-20.
MLA
Balthazar, Herman. “Bericht Aan De Reiziger. Over De Toekomst Van De Twintigste Eeuw. Bericht Aan De Reiziger. Tielt - Antwerpse Vereniging Ter Bevordering Van Het Boekwezen En Lannoo, 2000, 15-20.” n. pag. Print.
@misc{121891,
 author    = {Balthazar, Herman},
 language   = {dut},
 title    = {Bericht aan de Reiziger. Over de toekomst van de twintigste eeuw. Bericht aan de Reiziger. Tielt - Antwerpse Vereniging ter Bevordering van het Boekwezen en Lannoo, 2000, 15-20.},
}