Advanced search

Memoires: een betrouwbare vorm van egodocument ? Inleiding tot de Herinneringen uit Kinderjaren en Jeugd van Hans van Werveke.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Prevenier, Walter. 2000. “Memoires: Een Betrouwbare Vorm Van Egodocument ? Inleiding Tot De Herinneringen Uit Kinderjaren En Jeugd Van Hans Van Werveke.” In Hans Van Werveke. Herinneringen Uit Kinderjaren En Jeugd, 14:5–27. Gent ; BELGIUM: Liberaal Archief.
APA
Prevenier, W. (2000). Memoires: een betrouwbare vorm van egodocument ? Inleiding tot de Herinneringen uit Kinderjaren en Jeugd van Hans van Werveke. Hans Van Werveke. Herinneringen uit Kinderjaren en Jeugd (Vol. 14, pp. 5–27). Gent ; BELGIUM: Liberaal Archief.
Vancouver
1.
Prevenier W. Memoires: een betrouwbare vorm van egodocument ? Inleiding tot de Herinneringen uit Kinderjaren en Jeugd van Hans van Werveke. Hans Van Werveke. Herinneringen uit Kinderjaren en Jeugd. Gent ; BELGIUM: Liberaal Archief; 2000. p. 5–27.
MLA
Prevenier, Walter. “Memoires: Een Betrouwbare Vorm Van Egodocument ? Inleiding Tot De Herinneringen Uit Kinderjaren En Jeugd Van Hans Van Werveke.” Hans Van Werveke. Herinneringen Uit Kinderjaren En Jeugd. Vol. 14. Gent ; BELGIUM: Liberaal Archief, 2000. 5–27. Print.
@incollection{121841,
 author    = {Prevenier, Walter},
 booktitle  = {Hans Van Werveke. Herinneringen uit Kinderjaren en Jeugd},
 isbn     = {N/A},
 language   = {dut},
 pages    = {5--27},
 publisher  = {Liberaal Archief},
 series    = {Reeks Verhandelingen},
 title    = {Memoires: een betrouwbare vorm van egodocument ? Inleiding tot de Herinneringen uit Kinderjaren en Jeugd van Hans van Werveke.},
 volume    = {14},
 year     = {2000},
}