Advanced search

De doorbraak van de volkstaal als geschreven taal in de documentaire bronnen. Op zoek naar verklaringen in de context van de graafschappen Vlaanderen en Henegouwen in de dertiende eeuw.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
de Hemptinne, Thérèse. 2000. “De Doorbraak Van De Volkstaal Als Geschreven Taal in De Documentaire Bronnen. Op Zoek Naar Verklaringen in De Context Van De Graafschappen Vlaanderen En Henegouwen in De Dertiende Eeuw.” In Van Vader- Naar Moedertaal: Latijn, Frans En Nederlands in De Dertiende-eeuwse Nederlanden: Handelingen Van Het Colloquium Georganiseerd Door De Koninklijke Zuid-Nederlandse Maatschappij Voor Taal- En Letterkunde En Geschiedenis Op 23 Oktober 1999 / Beyers Rita [edit.], Brussel, 1999, 7–21.
APA
de Hemptinne, T. (2000). De doorbraak van de volkstaal als geschreven taal in de documentaire bronnen. Op zoek naar verklaringen in de context van de graafschappen Vlaanderen en Henegouwen in de dertiende eeuw. Van vader- naar moedertaal: Latijn, Frans en Nederlands in de dertiende-eeuwse Nederlanden: handelingen van het colloquium georganiseerd door de Koninklijke Zuid-Nederlandse Maatschappij voor Taal- en Letterkunde en Geschiedenis op 23 oktober 1999 / Beyers Rita [edit.], Brussel, 1999 (pp. 7–21).
Vancouver
1.
de Hemptinne T. De doorbraak van de volkstaal als geschreven taal in de documentaire bronnen. Op zoek naar verklaringen in de context van de graafschappen Vlaanderen en Henegouwen in de dertiende eeuw. Van vader- naar moedertaal: Latijn, Frans en Nederlands in de dertiende-eeuwse Nederlanden: handelingen van het colloquium georganiseerd door de Koninklijke Zuid-Nederlandse Maatschappij voor Taal- en Letterkunde en Geschiedenis op 23 oktober 1999 / Beyers Rita [edit.], Brussel, 1999. 2000. p. 7–21.
MLA
de Hemptinne, Thérèse. “De Doorbraak Van De Volkstaal Als Geschreven Taal in De Documentaire Bronnen. Op Zoek Naar Verklaringen in De Context Van De Graafschappen Vlaanderen En Henegouwen in De Dertiende Eeuw.” Van Vader- Naar Moedertaal: Latijn, Frans En Nederlands in De Dertiende-eeuwse Nederlanden: Handelingen Van Het Colloquium Georganiseerd Door De Koninklijke Zuid-Nederlandse Maatschappij Voor Taal- En Letterkunde En Geschiedenis Op 23 Oktober 1999 / Beyers Rita [edit.], Brussel, 1999. 2000. 7–21. Print.
@inproceedings{121790,
 author    = {de Hemptinne, Th{\'e}r{\`e}se},
 booktitle  = {Van vader- naar moedertaal: Latijn, Frans en Nederlands in de dertiende-eeuwse Nederlanden: handelingen van het colloquium georganiseerd door de Koninklijke Zuid-Nederlandse Maatschappij voor Taal- en Letterkunde en Geschiedenis op 23 oktober 1999 / Beyers Rita [edit.], Brussel, 1999},
 language   = {dut},
 pages    = {7--21},
 title    = {De doorbraak van de volkstaal als geschreven taal in de documentaire bronnen. Op zoek naar verklaringen in de context van de graafschappen Vlaanderen en Henegouwen in de dertiende eeuw.},
 year     = {2000},
}