Advanced search

Het document als complex transactie-instrument: een historisch overzicht, lezing voor het symposium 'Document Management' in de reeks van Hybride Interfaces & Nieuwe Technologieën als motor voor Ontwikkeling, 9 November, 2000, Antwerpen.

Dirk Vervenne (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Vervenne, Dirk. “Het Document Als Complex Transactie-instrument: Een Historisch Overzicht, Lezing Voor Het Symposium ‘Document Management’ in De Reeks Van Hybride Interfaces & Nieuwe Technologieën Als Motor Voor Ontwikkeling, 9 November, 2000, Antwerpen.” In .
APA
Vervenne, Dirk. (n.d.). Het document als complex transactie-instrument: een historisch overzicht, lezing voor het symposium “Document Management” in de reeks van Hybride Interfaces & Nieuwe Technologieën als motor voor Ontwikkeling, 9 November, 2000, Antwerpen.
Vancouver
1.
Vervenne D. Het document als complex transactie-instrument: een historisch overzicht, lezing voor het symposium “Document Management” in de reeks van Hybride Interfaces & Nieuwe Technologieën als motor voor Ontwikkeling, 9 November, 2000, Antwerpen.
MLA
Vervenne, Dirk. “Het Document Als Complex Transactie-instrument: Een Historisch Overzicht, Lezing Voor Het Symposium ‘Document Management’ in De Reeks Van Hybride Interfaces & Nieuwe Technologieën Als Motor Voor Ontwikkeling, 9 November, 2000, Antwerpen.” Print.
@inproceedings{121667,
 author    = {Vervenne, Dirk},
 language   = {dut},
 title    = {Het document als complex transactie-instrument: een historisch overzicht, lezing voor het symposium 'Document Management' in de reeks van Hybride Interfaces \& Nieuwe Technologie{\"e}n als motor voor Ontwikkeling, 9 November, 2000, Antwerpen.},
}