Advanced search

Als er een wet komt, dan liefst meteen een goede wet. Een gesprek over euthanasie met Hugo Van den Enden en Wim Distelmans.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Van den Enden, Hugo. 2000. “Als Er Een Wet Komt, Dan Liefst Meteen Een Goede Wet. Een Gesprek over Euthanasie Met Hugo Van Den Enden En Wim Distelmans.” De Morgen. Brussel, Belgium: De Morgen.
APA
Van den Enden, H. (2000). Als er een wet komt, dan liefst meteen een goede wet. Een gesprek over euthanasie met Hugo Van den Enden en Wim Distelmans. De Morgen. Brussel, Belgium: De Morgen.
Vancouver
1.
Van den Enden H. Als er een wet komt, dan liefst meteen een goede wet. Een gesprek over euthanasie met Hugo Van den Enden en Wim Distelmans. De Morgen. Brussel, Belgium: De Morgen; 2000.
MLA
Van den Enden, Hugo. “Als Er Een Wet Komt, Dan Liefst Meteen Een Goede Wet. Een Gesprek over Euthanasie Met Hugo Van Den Enden En Wim Distelmans.” De Morgen 2000 : n. pag. Print.
@misc{121614,
 author    = {Van den Enden, Hugo},
 issn     = {1374-7916},
 language   = {dut},
 publisher  = {De Morgen},
 series    = {De Morgen},
 title    = {Als er een wet komt, dan liefst meteen een goede wet. Een gesprek over euthanasie met Hugo Van den Enden en Wim Distelmans.},
 year     = {2000},
}