Advanced search

Het poldermodel: wijzen de Nederlanders ons de weg in de eenentwintigste eeuw? De nieuwe consensus voor het vrijwaren van jobs in een globale economie.

(2000) Liberaal Reflex. 21(1). p.4-14
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Bouckaert, Baudewijn, Martin De Vlieghere, and A GODART. 2000. “Het Poldermodel: Wijzen De Nederlanders Ons De Weg in De Eenentwintigste Eeuw? De Nieuwe Consensus Voor Het Vrijwaren Van Jobs in Een Globale Economie.” Liberaal Reflex 21 (1): 4–14.
APA
Bouckaert, Baudewijn, De Vlieghere, M., & GODART, A. (2000). Het poldermodel: wijzen de Nederlanders ons de weg in de eenentwintigste eeuw? De nieuwe consensus voor het vrijwaren van jobs in een globale economie. Liberaal Reflex, 21(1), 4–14.
Vancouver
1.
Bouckaert B, De Vlieghere M, GODART A. Het poldermodel: wijzen de Nederlanders ons de weg in de eenentwintigste eeuw? De nieuwe consensus voor het vrijwaren van jobs in een globale economie. Liberaal Reflex. 2000;21(1):4–14.
MLA
Bouckaert, Baudewijn, Martin De Vlieghere, and A GODART. “Het Poldermodel: Wijzen De Nederlanders Ons De Weg in De Eenentwintigste Eeuw? De Nieuwe Consensus Voor Het Vrijwaren Van Jobs in Een Globale Economie.” Liberaal Reflex 21.1 (2000): 4–14. Print.
@article{121504,
 author    = {Bouckaert, Baudewijn and De Vlieghere, Martin and GODART, A},
 issn     = {N/A},
 journal   = {Liberaal Reflex},
 language   = {dut},
 number    = {1},
 pages    = {4--14},
 title    = {Het poldermodel: wijzen de Nederlanders ons de weg in de eenentwintigste eeuw? De nieuwe consensus voor het vrijwaren van jobs in een globale economie.},
 volume    = {21},
 year     = {2000},
}