Advanced search

Victor Stuyvaert en de tentoonstelling Arts et métiets dans la vie moderne

Norbert Poulain (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Poulain, Norbert. 2000. “Victor Stuyvaert En De Tentoonstelling Arts Et Métiets Dans La Vie Moderne.” Interbellum : Bulletin Van Interbellum, Vereniging Voor De Studie Van De Vernieuwende Creativiteit Tussen De Twee Wereldoorlogen 20 (5).
APA
Poulain, N. (2000). Victor Stuyvaert en de tentoonstelling Arts et métiets dans la vie moderne. INTERBELLUM : BULLETIN VAN INTERBELLUM, VERENIGING VOOR DE STUDIE VAN DE VERNIEUWENDE CREATIVITEIT TUSSEN DE TWEE WERELDOORLOGEN, 20(5).
Vancouver
1.
Poulain N. Victor Stuyvaert en de tentoonstelling Arts et métiets dans la vie moderne. INTERBELLUM : BULLETIN VAN INTERBELLUM, VERENIGING VOOR DE STUDIE VAN DE VERNIEUWENDE CREATIVITEIT TUSSEN DE TWEE WERELDOORLOGEN. 2000;20(5).
MLA
Poulain, Norbert. “Victor Stuyvaert En De Tentoonstelling Arts Et Métiets Dans La Vie Moderne.” INTERBELLUM : BULLETIN VAN INTERBELLUM, VERENIGING VOOR DE STUDIE VAN DE VERNIEUWENDE CREATIVITEIT TUSSEN DE TWEE WERELDOORLOGEN 20.5 (2000): n. pag. Print.
@article{121427,
 author    = {Poulain, Norbert},
 issn     = {1781-1066},
 journal   = {INTERBELLUM : BULLETIN VAN INTERBELLUM, VERENIGING VOOR DE STUDIE VAN DE VERNIEUWENDE CREATIVITEIT TUSSEN DE TWEE WERELDOORLOGEN},
 language   = {dut},
 number    = {5},
 title    = {Victor Stuyvaert en de tentoonstelling Arts et m{\'e}tiets dans la vie moderne},
 volume    = {20},
 year     = {2000},
}