Advanced search

Betrokkenheid bij de christelijke arbeidersbeweging en de houding tegenover migranten: een onderzoek naar de verklaringskracht van de notie 'sociaal-culturele christenheid'.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
BILLIET, J, Hans De Witte, and Hans Waege. 1999. “Betrokkenheid Bij De Christelijke Arbeidersbeweging En De Houding Tegenover Migranten: Een Onderzoek Naar De Verklaringskracht Van De Notie ‘Sociaal-culturele Christenheid’.” In Cultuur, Etniciteit En Migratie - Culture, Ethnicity and Migration, 109–130. Acco.
APA
BILLIET, J., De Witte, H., & Waege, H. (1999). Betrokkenheid bij de christelijke arbeidersbeweging en de houding tegenover migranten: een onderzoek naar de verklaringskracht van de notie “sociaal-culturele christenheid”. Cultuur, etniciteit en migratie - Culture, ethnicity and migration (pp. 109–130). Acco.
Vancouver
1.
BILLIET J, De Witte H, Waege H. Betrokkenheid bij de christelijke arbeidersbeweging en de houding tegenover migranten: een onderzoek naar de verklaringskracht van de notie “sociaal-culturele christenheid”. Cultuur, etniciteit en migratie - Culture, ethnicity and migration. Acco; 1999. p. 109–30.
MLA
BILLIET, J, Hans De Witte, and Hans Waege. “Betrokkenheid Bij De Christelijke Arbeidersbeweging En De Houding Tegenover Migranten: Een Onderzoek Naar De Verklaringskracht Van De Notie ‘Sociaal-culturele Christenheid’.” Cultuur, Etniciteit En Migratie - Culture, Ethnicity and Migration. Acco, 1999. 109–130. Print.
@incollection{121307,
 author    = {BILLIET, J and De Witte, Hans and Waege, Hans},
 booktitle  = {Cultuur, etniciteit en migratie - Culture, ethnicity and migration},
 isbn     = {9033443589},
 language   = {dut},
 pages    = {109--130},
 publisher  = {Acco},
 title    = {Betrokkenheid bij de christelijke arbeidersbeweging en de houding tegenover migranten: een onderzoek naar de verklaringskracht van de notie 'sociaal-culturele christenheid'.},
 year     = {1999},
}