Advanced search
1 file | 252.18 KB

Van millefeuille tot boekske: recept van de interne Vlaamse staatshervorming

Kristof Steyvers (UGent) , Ellen Wayenberg (UGent) and Herwig Reynaert (UGent)
(2010) BURGER, BESTUUR EN BELEID. 6(4). p.317-331
Author
Organization

Downloads

  • (...).pdf
    • full text
    • |
    • UGent only
    • |
    • PDF
    • |
    • 252.18 KB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Steyvers, Kristof, Ellen Wayenberg, and Herwig Reynaert. 2010. “Van Millefeuille Tot Boekske: Recept Van De Interne Vlaamse Staatshervorming.” Burger, Bestuur En Beleid 6 (4): 317–331.
APA
Steyvers, Kristof, Wayenberg, E., & Reynaert, H. (2010). Van millefeuille tot boekske: recept van de interne Vlaamse staatshervorming. BURGER, BESTUUR EN BELEID, 6(4), 317–331.
Vancouver
1.
Steyvers K, Wayenberg E, Reynaert H. Van millefeuille tot boekske: recept van de interne Vlaamse staatshervorming. BURGER, BESTUUR EN BELEID. 2010;6(4):317–31.
MLA
Steyvers, Kristof, Ellen Wayenberg, and Herwig Reynaert. “Van Millefeuille Tot Boekske: Recept Van De Interne Vlaamse Staatshervorming.” BURGER, BESTUUR EN BELEID 6.4 (2010): 317–331. Print.
@article{1212559,
  author       = {Steyvers, Kristof and Wayenberg, Ellen and Reynaert, Herwig},
  issn         = {1379-5732},
  journal      = {BURGER, BESTUUR EN BELEID},
  language     = {dut},
  number       = {4},
  pages        = {317--331},
  title        = {Van millefeuille tot boekske: recept van de interne Vlaamse staatshervorming},
  volume       = {6},
  year         = {2010},
}