Advanced search

Effect van (n-3)-visolievetzuren op ruwvezelverteerbaarheid en fermentatiepatroon in de pensmaag van het schaap.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
DANNEELS, M, Veerle Fievez, and Daniël Demeyer. 1999. “Effect Van (n-3)-visolievetzuren Op Ruwvezelverteerbaarheid En Fermentatiepatroon in De Pensmaag Van Het Schaap.” In Proceedings 24e Studiedag Nederlandstalige Voedingsonderzoekers, Gent, Belgium, 1999, 44–45.
APA
DANNEELS, M, Fievez, V., & Demeyer, D. (1999). Effect van (n-3)-visolievetzuren op ruwvezelverteerbaarheid en fermentatiepatroon in de pensmaag van het schaap. Proceedings 24e Studiedag Nederlandstalige Voedingsonderzoekers, Gent, Belgium, 1999 (pp. 44–45).
Vancouver
1.
DANNEELS M, Fievez V, Demeyer D. Effect van (n-3)-visolievetzuren op ruwvezelverteerbaarheid en fermentatiepatroon in de pensmaag van het schaap. Proceedings 24e Studiedag Nederlandstalige Voedingsonderzoekers, Gent, Belgium, 1999. 1999. p. 44–5.
MLA
DANNEELS, M, Veerle Fievez, and Daniël Demeyer. “Effect Van (n-3)-visolievetzuren Op Ruwvezelverteerbaarheid En Fermentatiepatroon in De Pensmaag Van Het Schaap.” Proceedings 24e Studiedag Nederlandstalige Voedingsonderzoekers, Gent, Belgium, 1999. 1999. 44–45. Print.
@inproceedings{120842,
  author       = {DANNEELS, M and Fievez, Veerle and Demeyer, Dani{\"e}l},
  booktitle    = {Proceedings 24e Studiedag Nederlandstalige Voedingsonderzoekers, Gent, Belgium, 1999},
  language     = {dut},
  pages        = {44--45},
  title        = {Effect van (n-3)-visolievetzuren op ruwvezelverteerbaarheid en fermentatiepatroon in de pensmaag van het schaap.},
  year         = {1999},
}