Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Effect van (n-3)-visolievetzuren op ruwvezelverteerbaarheid en fermentatiepatroon in de pensmaag van het schaap.

M DANNEELS, Veerle Fievez UGent and Daniël Demeyer (1999) Proceedings 24e Studiedag Nederlandstalige Voedingsonderzoekers, Gent, Belgium, 1999. p.44-45
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
conference
publication status
published
subject
in
Proceedings 24e Studiedag Nederlandstalige Voedingsonderzoekers, Gent, Belgium, 1999
pages
44-45 pages
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
C1
id
120842
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-120842
date created
2004-01-14 13:35:00
date last changed
2016-12-19 15:34:57
@inproceedings{120842,
  author       = {DANNEELS, M and Fievez, Veerle and Demeyer, Dani{\"e}l},
  booktitle    = {Proceedings 24e Studiedag Nederlandstalige Voedingsonderzoekers, Gent, Belgium, 1999},
  language     = {dut},
  pages        = {44--45},
  title        = {Effect van (n-3)-visolievetzuren op ruwvezelverteerbaarheid en fermentatiepatroon in de pensmaag van het schaap.},
  year         = {1999},
}

Chicago
DANNEELS, M, Veerle Fievez, and Daniël Demeyer. 1999. “Effect Van (n-3)-visolievetzuren Op Ruwvezelverteerbaarheid En Fermentatiepatroon in De Pensmaag Van Het Schaap.” In Proceedings 24e Studiedag Nederlandstalige Voedingsonderzoekers, Gent, Belgium, 1999, 44–45.
APA
DANNEELS, M, Fievez, V., & Demeyer, D. (1999). Effect van (n-3)-visolievetzuren op ruwvezelverteerbaarheid en fermentatiepatroon in de pensmaag van het schaap. Proceedings 24e Studiedag Nederlandstalige Voedingsonderzoekers, Gent, Belgium, 1999 (pp. 44–45).
Vancouver
1.
DANNEELS M, Fievez V, Demeyer D. Effect van (n-3)-visolievetzuren op ruwvezelverteerbaarheid en fermentatiepatroon in de pensmaag van het schaap. Proceedings 24e Studiedag Nederlandstalige Voedingsonderzoekers, Gent, Belgium, 1999. 1999. p. 44–5.
MLA
DANNEELS, M, Veerle Fievez, and Daniël Demeyer. “Effect Van (n-3)-visolievetzuren Op Ruwvezelverteerbaarheid En Fermentatiepatroon in De Pensmaag Van Het Schaap.” Proceedings 24e Studiedag Nederlandstalige Voedingsonderzoekers, Gent, Belgium, 1999. 1999. 44–45. Print.