Advanced search

Voorspellende modellen voor de veiligheid en de houdbaarheid van gasverpakte levensmiddelen: een voorbeeld

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Devlieghere, Frank, and Johan Debevere. 1999. “Voorspellende Modellen Voor De Veiligheid En De Houdbaarheid Van Gasverpakte Levensmiddelen: Een Voorbeeld.” In Proceedings Fourth Conference in Food Microbiology, 18–29.
APA
Devlieghere, F., & Debevere, J. (1999). Voorspellende modellen voor de veiligheid en de houdbaarheid van gasverpakte levensmiddelen: een voorbeeld. Proceedings Fourth conference in food microbiology (pp. 18–29). Presented at the Fourth conference in food microbiology.
Vancouver
1.
Devlieghere F, Debevere J. Voorspellende modellen voor de veiligheid en de houdbaarheid van gasverpakte levensmiddelen: een voorbeeld. Proceedings Fourth conference in food microbiology. 1999. p. 18–29.
MLA
Devlieghere, Frank, and Johan Debevere. “Voorspellende Modellen Voor De Veiligheid En De Houdbaarheid Van Gasverpakte Levensmiddelen: Een Voorbeeld.” Proceedings Fourth Conference in Food Microbiology. 1999. 18–29. Print.
@inproceedings{120356,
 author    = {Devlieghere, Frank and Debevere, Johan},
 booktitle  = {Proceedings Fourth conference in food microbiology},
 language   = {dut},
 location   = {Luik, Belgium},
 pages    = {18--29},
 title    = {Voorspellende modellen voor de veiligheid en de houdbaarheid van gasverpakte levensmiddelen: een voorbeeld},
 year     = {1999},
}