Advanced search

Involvement of abscisic acid in the response of tomato to Botrytis cinerea.

Kris Audenaert (UGent), Geert De Meyer (UGent) and Monica Höfte (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Audenaert, Kris, Geert De Meyer, and Monica Höfte. 1999. “Involvement of Abscisic Acid in the Response of Tomato to Botrytis Cinerea.” Mededelingen Van De Faculteit Landbouwkundige En Toegepaste Biologische Wetenschappen, Universiteit Gent 64 (5): 77–81.
APA
Audenaert, Kris, De Meyer, G., & Höfte, M. (1999). Involvement of abscisic acid in the response of tomato to Botrytis cinerea. MEDEDELINGEN VAN DE FACULTEIT LANDBOUWKUNDIGE EN TOEGEPASTE BIOLOGISCHE WETENSCHAPPEN, UNIVERSITEIT GENT, 64(5), 77–81.
Vancouver
1.
Audenaert K, De Meyer G, Höfte M. Involvement of abscisic acid in the response of tomato to Botrytis cinerea. MEDEDELINGEN VAN DE FACULTEIT LANDBOUWKUNDIGE EN TOEGEPASTE BIOLOGISCHE WETENSCHAPPEN, UNIVERSITEIT GENT. 1999;64(5):77–81.
MLA
Audenaert, Kris, Geert De Meyer, and Monica Höfte. “Involvement of Abscisic Acid in the Response of Tomato to Botrytis Cinerea.” MEDEDELINGEN VAN DE FACULTEIT LANDBOUWKUNDIGE EN TOEGEPASTE BIOLOGISCHE WETENSCHAPPEN, UNIVERSITEIT GENT 64.5 (1999): 77–81. Print.
@article{119915,
  author       = {Audenaert, Kris and De Meyer, Geert and H{\"o}fte, Monica},
  issn         = {1373-7503},
  journal      = {MEDEDELINGEN VAN DE FACULTEIT LANDBOUWKUNDIGE EN TOEGEPASTE BIOLOGISCHE WETENSCHAPPEN, UNIVERSITEIT GENT},
  language     = {eng},
  number       = {5},
  pages        = {77--81},
  title        = {Involvement of abscisic acid in the response of tomato to Botrytis cinerea.},
  volume       = {64},
  year         = {1999},
}