Advanced search

Sporen voor de ondersteuning van opvoedingssituaties, met bijzondere aandacht voor het perspectief van kinderen en ouders

Griet Verschelden (UGent) and Tine Vanthuyne (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Verschelden, Griet, and Tine Vanthuyne. 2006. “Sporen Voor De Ondersteuning Van Opvoedingssituaties, Met Bijzondere Aandacht Voor Het Perspectief Van Kinderen En Ouders.” In Samen Op Een Hobbelpaard : over Preventie En Ondersteuning Van Opvoedingssituaties, ed. John Decoene, Frank Myny, Tine Vanthuyne, and Griet Verschelden, 53–90. Leuven: Garant.
APA
Verschelden, Griet, & Vanthuyne, T. (2006). Sporen voor de ondersteuning van opvoedingssituaties, met bijzondere aandacht voor het perspectief van kinderen en ouders. In J. Decoene, F. Myny, T. Vanthuyne, & G. Verschelden (Eds.), Samen op een hobbelpaard : over preventie en ondersteuning van opvoedingssituaties (pp. 53–90). Leuven: Garant.
Vancouver
1.
Verschelden G, Vanthuyne T. Sporen voor de ondersteuning van opvoedingssituaties, met bijzondere aandacht voor het perspectief van kinderen en ouders. In: Decoene J, Myny F, Vanthuyne T, Verschelden G, editors. Samen op een hobbelpaard : over preventie en ondersteuning van opvoedingssituaties. Leuven: Garant; 2006. p. 53–90.
MLA
Verschelden, Griet, and Tine Vanthuyne. “Sporen Voor De Ondersteuning Van Opvoedingssituaties, Met Bijzondere Aandacht Voor Het Perspectief Van Kinderen En Ouders.” Samen Op Een Hobbelpaard : over Preventie En Ondersteuning Van Opvoedingssituaties. Ed. John Decoene et al. Leuven: Garant, 2006. 53–90. Print.
@incollection{1197273,
 author    = {Verschelden, Griet and Vanthuyne, Tine},
 booktitle  = {Samen op een hobbelpaard : over preventie en ondersteuning van opvoedingssituaties},
 editor    = {Decoene, John and Myny, Frank and Vanthuyne, Tine and Verschelden, Griet},
 isbn     = {9789044119589},
 language   = {dut},
 pages    = {53--90},
 publisher  = {Garant},
 title    = {Sporen voor de ondersteuning van opvoedingssituaties, met bijzondere aandacht voor het perspectief van kinderen en ouders},
 year     = {2006},
}