Advanced search

Kwaliteit, profiel, doorstroming en uitval van eerstejaarsstudenten Psychologie en Pedagogische Wetenschappen aan de RUG. Rapporten van het Facultatair Studiecentrum Decanaat Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, 3, 1999.

Mark Schittekatte (UGent) and Pol Coetsier (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Schittekatte, Mark, and Pol Coetsier. “Kwaliteit, Profiel, Doorstroming En Uitval Van Eerstejaarsstudenten Psychologie En Pedagogische Wetenschappen Aan De RUG. Rapporten Van Het Facultatair Studiecentrum Decanaat Faculteit Psychologie En Pedagogische Wetenschappen, 3, 1999.”
APA
Schittekatte, M., & Coetsier, P. (n.d.). Kwaliteit, profiel, doorstroming en uitval van eerstejaarsstudenten Psychologie en Pedagogische Wetenschappen aan de RUG. Rapporten van het Facultatair Studiecentrum Decanaat Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, 3, 1999.
Vancouver
1.
Schittekatte M, Coetsier P. Kwaliteit, profiel, doorstroming en uitval van eerstejaarsstudenten Psychologie en Pedagogische Wetenschappen aan de RUG. Rapporten van het Facultatair Studiecentrum Decanaat Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, 3, 1999.
MLA
Schittekatte, Mark, and Pol Coetsier. “Kwaliteit, Profiel, Doorstroming En Uitval Van Eerstejaarsstudenten Psychologie En Pedagogische Wetenschappen Aan De RUG. Rapporten Van Het Facultatair Studiecentrum Decanaat Faculteit Psychologie En Pedagogische Wetenschappen, 3, 1999.” n. pag. Print.
@misc{119710,
 author    = {Schittekatte, Mark and Coetsier, Pol},
 language   = {dut},
 title    = {Kwaliteit, profiel, doorstroming en uitval van eerstejaarsstudenten Psychologie en Pedagogische Wetenschappen aan de RUG. Rapporten van het Facultatair Studiecentrum Decanaat Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, 3, 1999.},
}