Advanced search

Ontwikkelingen en krachtlijnen binnen het gezin(sleven). Enkele empirische gegevens, ook vanuit het perspectief van kinderen.

Maria De Bie (UGent) , K NYS and Griet Verschelden (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
De Bie, Maria, K NYS, and Griet Verschelden. “Ontwikkelingen En Krachtlijnen Binnen Het Gezin(sleven). Enkele Empirische Gegevens, Ook Vanuit Het Perspectief Van Kinderen.” In BOUVERNE-DE BIE, M., Et Al., Het Gezin En De Rechten Van Het Kind, Acco, Leuven, 1999, 59–96.
APA
De Bie, M., NYS, K., & Verschelden, G. (n.d.). Ontwikkelingen en krachtlijnen binnen het gezin(sleven). Enkele empirische gegevens, ook vanuit het perspectief van kinderen. BOUVERNE-DE BIE, M., et al., Het gezin en de rechten van het kind, Acco, Leuven, 1999 (pp. 59–96).
Vancouver
1.
De Bie M, NYS K, Verschelden G. Ontwikkelingen en krachtlijnen binnen het gezin(sleven). Enkele empirische gegevens, ook vanuit het perspectief van kinderen. BOUVERNE-DE BIE, M., et al., Het gezin en de rechten van het kind, Acco, Leuven, 1999. p. 59–96.
MLA
De Bie, Maria, K NYS, and Griet Verschelden. “Ontwikkelingen En Krachtlijnen Binnen Het Gezin(sleven). Enkele Empirische Gegevens, Ook Vanuit Het Perspectief Van Kinderen.” BOUVERNE-DE BIE, M., Et Al., Het Gezin En De Rechten Van Het Kind, Acco, Leuven, 1999. 59–96. Print.
@incollection{119439,
 author    = {De Bie, Maria and NYS, K and Verschelden, Griet},
 booktitle  = {BOUVERNE-DE BIE, M., et al., Het gezin en de rechten van het kind, Acco, Leuven, 1999},
 language   = {dut},
 pages    = {59--96},
 title    = {Ontwikkelingen en krachtlijnen binnen het gezin(sleven). Enkele empirische gegevens, ook vanuit het perspectief van kinderen.},
}