Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Residuen in eetwaren van dierlijke oorsprong

Hubert De Brabander UGent, Katia De Wasch and Sandra Impens UGent (1999) Proceedings studiedag Karel van Noppen, vreemde stoffen in onze voeding Merelbeke, 20/3/1999 pp 1-9.
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
conference
publication status
published
subject
in
Proceedings studiedag Karel van Noppen, vreemde stoffen in onze voeding Merelbeke, 20/3/1999 pp 1-9
language
English
UGent publication?
yes
classification
C1
id
119064
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-119064
date created
2004-01-14 13:35:00
date last changed
2016-12-19 15:34:37
@inproceedings{119064,
  author       = {De Brabander, Hubert and De Wasch, Katia and Impens, Sandra},
  booktitle    = {Proceedings studiedag Karel van Noppen, vreemde stoffen in onze voeding Merelbeke, 20/3/1999 pp 1-9},
  language     = {eng},
  title        = {Residuen in eetwaren van dierlijke oorsprong},
  year         = {1999},
}

Chicago
De Brabander, Hubert, Katia De Wasch, and Sandra Impens. 1999. “Residuen in Eetwaren Van Dierlijke Oorsprong.” In Proceedings Studiedag Karel Van Noppen, Vreemde Stoffen in Onze Voeding Merelbeke, 20/3/1999 Pp 1-9.
APA
De Brabander, H., De Wasch, K., & Impens, S. (1999). Residuen in eetwaren van dierlijke oorsprong. Proceedings studiedag Karel van Noppen, vreemde stoffen in onze voeding Merelbeke, 20/3/1999 pp 1-9.
Vancouver
1.
De Brabander H, De Wasch K, Impens S. Residuen in eetwaren van dierlijke oorsprong. Proceedings studiedag Karel van Noppen, vreemde stoffen in onze voeding Merelbeke, 20/3/1999 pp 1-9. 1999.
MLA
De Brabander, Hubert, Katia De Wasch, and Sandra Impens. “Residuen in Eetwaren Van Dierlijke Oorsprong.” Proceedings Studiedag Karel Van Noppen, Vreemde Stoffen in Onze Voeding Merelbeke, 20/3/1999 Pp 1-9. 1999. Print.