Advanced search
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
De Brabander, Hubert, Katia De Wasch, and Sandra Impens. 1999. “Residuen in Eetwaren Van Dierlijke Oorsprong.” In Proceedings Studiedag Karel Van Noppen, Vreemde Stoffen in Onze Voeding Merelbeke, 20/3/1999 Pp 1-9.
APA
De Brabander, H., De Wasch, K., & Impens, S. (1999). Residuen in eetwaren van dierlijke oorsprong. Proceedings studiedag Karel van Noppen, vreemde stoffen in onze voeding Merelbeke, 20/3/1999 pp 1-9.
Vancouver
1.
De Brabander H, De Wasch K, Impens S. Residuen in eetwaren van dierlijke oorsprong. Proceedings studiedag Karel van Noppen, vreemde stoffen in onze voeding Merelbeke, 20/3/1999 pp 1-9. 1999.
MLA
De Brabander, Hubert, Katia De Wasch, and Sandra Impens. “Residuen in Eetwaren Van Dierlijke Oorsprong.” Proceedings Studiedag Karel Van Noppen, Vreemde Stoffen in Onze Voeding Merelbeke, 20/3/1999 Pp 1-9. 1999. Print.
@inproceedings{119064,
  author       = {De Brabander, Hubert and De Wasch, Katia and Impens, Sandra},
  booktitle    = {Proceedings studiedag Karel van Noppen, vreemde stoffen in onze voeding Merelbeke, 20/3/1999 pp 1-9},
  language     = {eng},
  title        = {Residuen in eetwaren van dierlijke oorsprong},
  year         = {1999},
}