Advanced search
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
De Brabander, Hubert, and G MAGHUIN-ROGISTER. “L’ Analyse De La Viande Et Des Produits De Viande.” In La Viande ? / A. Clincquaert, J. Fabry & M. Casteels (eds.). - Liège : Presse De La Faculté Médicine Véterinaire De l’Université De Liège, 1999. - ISBN 2-930212-29-2, 165–192.
APA
De Brabander, H., & MAGHUIN-ROGISTER, G. (n.d.). L’ analyse de la viande et des produits de viande. La viande ? / A. Clincquaert, J. Fabry & M. Casteels (eds.). - Liège : Presse de la Faculté Médicine Véterinaire de l’Université de Liège, 1999. - ISBN 2-930212-29-2 (pp. 165–192).
Vancouver
1.
De Brabander H, MAGHUIN-ROGISTER G. L’ analyse de la viande et des produits de viande. La viande ? / A. Clincquaert, J. Fabry & M. Casteels (eds.). - Liège : Presse de la Faculté Médicine Véterinaire de l’Université de Liège, 1999. - ISBN 2-930212-29-2. p. 165–92.
MLA
De Brabander, Hubert, and G MAGHUIN-ROGISTER. “L’ Analyse De La Viande Et Des Produits De Viande.” La Viande ? / A. Clincquaert, J. Fabry & M. Casteels (eds.). - Liège : Presse De La Faculté Médicine Véterinaire De l’Université De Liège, 1999. - ISBN 2-930212-29-2. 165–192. Print.
@incollection{119059,
  author       = {De Brabander, Hubert and MAGHUIN-ROGISTER, G},
  booktitle    = {La viande ? / A. Clincquaert, J. Fabry \& M. Casteels (eds.). - Li{\`e}ge : Presse de la Facult{\'e} M{\'e}dicine V{\'e}terinaire de l'Universit{\'e} de Li{\`e}ge, 1999. - ISBN 2-930212-29-2},
  language     = {eng},
  pages        = {165--192},
  title        = {L' analyse de la viande et des produits de viande.},
}