Advanced search

Voedsel van dierlijke oorsprong als mogelijke oorzaak van resistenties in humane kiemen.

Patrick Butaye (UGent) , Godelieve Okerman (UGent) , Luc Devriese (UGent) and Freddy Haesebrouck (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Butaye, Patrick, Godelieve Okerman, Luc Devriese, and Freddy Haesebrouck. 1999. “Voedsel Van Dierlijke Oorsprong Als Mogelijke Oorzaak Van Resistenties in Humane Kiemen.” Vlaams Diergeneeskundig Tijdschrift 68: 168–172.
APA
Butaye, P., Okerman, G., Devriese, L., & Haesebrouck, F. (1999). Voedsel van dierlijke oorsprong als mogelijke oorzaak van resistenties in humane kiemen. VLAAMS DIERGENEESKUNDIG TIJDSCHRIFT, 68, 168–172.
Vancouver
1.
Butaye P, Okerman G, Devriese L, Haesebrouck F. Voedsel van dierlijke oorsprong als mogelijke oorzaak van resistenties in humane kiemen. VLAAMS DIERGENEESKUNDIG TIJDSCHRIFT. 1999;68:168–72.
MLA
Butaye, Patrick, Godelieve Okerman, Luc Devriese, et al. “Voedsel Van Dierlijke Oorsprong Als Mogelijke Oorzaak Van Resistenties in Humane Kiemen.” VLAAMS DIERGENEESKUNDIG TIJDSCHRIFT 68 (1999): 168–172. Print.
@article{118923,
  author       = {Butaye, Patrick and Okerman, Godelieve and Devriese, Luc and Haesebrouck, Freddy},
  issn         = {0303-9021},
  journal      = {VLAAMS DIERGENEESKUNDIG TIJDSCHRIFT},
  language     = {dut},
  pages        = {168--172},
  title        = {Voedsel van dierlijke oorsprong als mogelijke oorzaak van resistenties in humane kiemen.},
  volume       = {68},
  year         = {1999},
}