Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Voedsel van dierlijke oorsprong als mogelijke oorzaak van resistenties in humane kiemen.

Patrick Butaye UGent, Godelieve Okerman, Luc Devriese UGent and Freddy Haesebrouck UGent (1999) VLAAMS DIERGENEESKUNDIG TIJDSCHRIFT. 68. p.168-172
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
journalArticle
publication status
published
subject
journal title
VLAAMS DIERGENEESKUNDIG TIJDSCHRIFT
Vlaams Diergeneesk. Tijdschr.
volume
68
pages
168-172 pages
ISSN
0303-9021
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
A3
id
118923
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-118923
date created
2004-01-14 13:35:00
date last changed
2016-12-19 15:36:51
@article{118923,
  author       = {Butaye, Patrick and Okerman, Godelieve and Devriese, Luc and Haesebrouck, Freddy},
  issn         = {0303-9021},
  journal      = {VLAAMS DIERGENEESKUNDIG TIJDSCHRIFT},
  language     = {dut},
  pages        = {168--172},
  title        = {Voedsel van dierlijke oorsprong als mogelijke oorzaak van resistenties in humane kiemen.},
  volume       = {68},
  year         = {1999},
}

Chicago
Butaye, Patrick, Godelieve Okerman, Luc Devriese, and Freddy Haesebrouck. 1999. “Voedsel Van Dierlijke Oorsprong Als Mogelijke Oorzaak Van Resistenties in Humane Kiemen.” Vlaams Diergeneeskundig Tijdschrift 68: 168–172.
APA
Butaye, P., Okerman, G., Devriese, L., & Haesebrouck, F. (1999). Voedsel van dierlijke oorsprong als mogelijke oorzaak van resistenties in humane kiemen. VLAAMS DIERGENEESKUNDIG TIJDSCHRIFT, 68, 168–172.
Vancouver
1.
Butaye P, Okerman G, Devriese L, Haesebrouck F. Voedsel van dierlijke oorsprong als mogelijke oorzaak van resistenties in humane kiemen. VLAAMS DIERGENEESKUNDIG TIJDSCHRIFT. 1999;68:168–72.
MLA
Butaye, Patrick, Godelieve Okerman, Luc Devriese, et al. “Voedsel Van Dierlijke Oorsprong Als Mogelijke Oorzaak Van Resistenties in Humane Kiemen.” VLAAMS DIERGENEESKUNDIG TIJDSCHRIFT 68 (1999): 168–172. Print.